marți, 19 iunie 2018

Trei înfrângeri pentru Fortuna în turneul de la Iaşi

Zilele trecute, la Iaşi, Fortuna Breaza a participat la primul său turneu semifinal şi chiar dacă după trei partide a înregistrat tot atâtea înfrângeri, puştii lui Marius Vişan au fost apreciaţi, mai ales că marea lor majoritate fiind cu doi ani mai mici decât ceilalţi combatanţi în acest turneu.
Marius Vişan, antrenorul acestei frumoase echipe, a declarat: "Chiar dacă diferenţele de scor au fost mari, diferenţa în joc a fost făcută în momentele când copiii au fost depăşiţi la capitolul forţă şi pregătire fizică, diferenţa de doi ani fiind evidentă. Totuşi, în jocul cu Rapid, golul a fost marcat cu 10 minute înainte de final, iar în jocul cu Farul, scorul a ost 1-1 până în minutul 55, primind 7 goluri în ultimele 25 de minute. Rămânem cu o experienţă bună, acest turneu fiind un reper important pentru noi, atât pentru moment cât şi pentru viitor. La final, copiii de la Fortuna au fost felicitaţi de reprezentantul FRF, Daniel Scânteie, din Bacău, fostul jucător de primă divizie fiind surprins plăcut de randamentul copiilor în multe momente".
Iată şi rezultatele înregistrate de Fortuna în cele trei zile ale turneului semifinal de la Iaşi: 0-5 cu LPS Iaşi, 0-1 cu Rapid Bucureşti şi 1-8 cu Farul Constanţa.

6 comentarii:

  1. N-ați luat multe. Hai HM!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai retardule, voi nici macar cand furati competitia nu reusiti sa o castigati, asa ca daca taceai ...

      Ștergere
    2. Măi băiatule, anul acesta s-ar putea să vă intalniti din nou și o sa măture pe jos cu voi

      Ștergere
    3. Dobi, a cam maturat cu voi, si mai prosti ca voi-----

      Ștergere
  2. Visan ca si Opatchi , alt mare antrenor !

    RăspundețiȘtergere