sâmbătă, 1 septembrie 2018

Arbitru bătut la Steaua Sângeru - AS Starchiojd. Asistenţii s-au îmbrăcat în tricouri ale gazdelor să scape de furia spectatorilor

Partida Steaua Sângeru - AS Starchiojd, scor final 1-5, s-a încheiat cu incidente grave, arbitrul Bogdan Popişteanu (foto) fiind lovit de spectatorii înfierbântaţi de aburii alcoolului. Dacă arbitrul a fost lovit, asistenţii au reuşit să scape la cabine de furia spectatorilor îmbrăcându-se în tricouri ale echipei gazde spre marea mirare a jucătorilor şi oficialilor formaţiei oaspete. Asistenţii partidei au fost David Ştefan (nepotul lui nea Titi Negoiţă) şi Daniel Ioniţă. Observatorul partidei a fost Mihail Bolgiu. Acum, Comisia de Disciplină va avea din nou de lucru şi va trebui să spele această nouă pată de pe obrazul fotbalului prahovean. Şi până nu se vor lua măsuri extreme împotriva huliganilor, sancţiuni blânde - de genul avertisment şi o amendă minimă - nu vor face decât să încurajeze şi mai mult astfel de evenimente care nu fac cinste nici Prahovei,  nici celor care reprezintă din punct de vedere fotbalistic judeţul.

20 de comentarii:

  1. Nu intentionez sa laud ce au facut spectatorii dar joc fotbal si sunt 90% din arbitri care dacă au echipament pe ei deja se vad pe la televizor cand defapt sunt foarte foarte slab pregătiți si fac greseli foarte mari , nu poti fi arbitru la 17 ani nu la ligile astea de seniori . Una peste alta condamn spectatori dar le transmit arbitrilor ca trebuie sa inceteze sa se creada ca la liga 1 ptr ca sunt foarte slabi si sa incerce sa fie impartiali . Ptr mine ajf prahova este o adunatura de șpagari care se umple de bani din buzunarul nostru celor care ne place sportul rege.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cati de "i" ai pus in fraza aia? Nu stiu cat de pregatiti sunt fluierasii, dar pe tine limba romana te-a prins nepregatit.

      Ștergere
    2. Poate ai si tu dreptate dar cand se pune atata presiune pe cei mai mici cavaleri inca de la inceputul meciului la orice decize ce ssai zicem

      Ștergere
    3. Pt tarusii care cred ca violenta asta e o optiune oricat de prost ar fi arbitrul, mai exista si niste observatori, niste comisii, chiar posibilitatea de a recuza un arbitru. Comportamentul de tarusica in schimb e mereu preferabil, ca na, "pumnii mei minte nu are, sparge tot ce-i sta in cale". Pacat ca nu se practica excluderea pe viata pentru astfel de specimene, ca altfel nu le pot numi. Clementa nu e o optiune.

      Ștergere
    4. Nu stiu de unde ai scos tu statistica asta cu 90%. Probabil ca esti vreun Cristiano Ronaldo si ai pretentii de arbitraj de Champions League...

      Ștergere
  2. Cocorastii colt au scăpat subțire de comisie, acum o sa fie același rezultat:musamalizare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La coc colt nici macar terenul suspendat nu au avut.in concluzie?

      Ștergere
  3. Bravo Crangasule! Bravo Nea Titi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ăsta nu-i ăla de a jucat pe la Brazi si injura arbitrii ca la usa cortului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărul e că doar la Brazi se înjură ,în restul comunelor lumea după ce vine de la biserica se așează pe marginea terenului de fotbal cu și cântă evlavioși .
      Băiatul ăsta nu cred ca a înjurat pe nimeni, e un băiat respectos!
      Iar la Brazi sunt terenuri impresmuite, tribune, poliție la meci, dușuri, parcare la stadion. ... Nu va e rușine ?

      Ștergere
    2. Știm cum e la Brazi. De fapt, poate ne spune Nicu Lazar cum rezolva el treburile la Ajf. Am vazut ce e la Brazi...un malaxor de tocat bani publici, de batut mingea la maidan..pe banii primariei. Usurel cu explicatiile astea ca nu ne-am născut ieri.

      Ștergere
    3. Știm cum e la Brazi. De fapt, poate ne spune Nicu Lazar cum rezolva el treburile la Ajf. Am vazut ce e la Brazi...un malaxor de tocat bani publici, de batut mingea la maidan..pe banii primariei. Usurel cu explicatiile astea ca nu ne-am născut ieri.

      Ștergere
  5. Las-o mai usor cu bisericosii de la Brazi...sunteti clienti permanenti la comisia de disciplina...va laudati ca aveti conditii...dar drumul ala care duce la teren va place cum arata...trebuie sa vi cu ATV ul la teren prin hartoapele alea...si daca va scaldati in bani, de ce n.aveti o echipa mai de Doamne ajuta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde dai și unde crapă! Eu spuneam de faptul ca se înjură peste tot, ca fata de alte stadioane omologate pe șprițuri, la Brazi arata foarte bine,iar echipa mai sus nu avem din cauza primarului care-i un incompetent și care practica sticlism și coniac canoe. ...
      Legat de ajutorul Ajf, da-mi măcar un exemplu de favor.Lăsați vrajeala, ca talibani sunt peste tot .

      Ștergere
    2. Intreaba-l pe Nicu Lazar de favoruri. Nu va mai dati loviti...hotul striga hotii. Stiti voi mai bine ce ”rezolva” Nicu Lazar. Las-o moarta ca a inceput sa puta

      Ștergere
    3. ha ha ha... Buna asta, cu "stiti voi" ! S-a demonstrat ce trebuia demonstrat! Exemplifica 1 caz "rezolvat" de Lazar, dar fi explicit,nu da din burta! :))

      Ștergere
  6. Flacau...nu primarul de la Brazi joaca pe teren...spui ca e incompetent dar va laudati ca aveti baze ok..pai fara sprijinul lui se faceau ? esti pe dinafara fenomenului...vezi doar ce-ti convine...n.aveti fotbal la Brazi pentru ca duceti lipsa de pricepere la club...dati repede vina pe primar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca matale nu sti unde e brazii pe harta! lasati fratilor comentariile astea.Am jucat duminica la Brazi,sunt din Gherghita, si asa e: e impresmuit terenu si nu intra nimeni .Fata de alti.
      incearca stadioane ca Romanesti,Calinesti,Baltita,Pleasa,Calinesti unde risti sa iei cafteala. hai noroc

      Ștergere
  7. Bosuleee, are dreptate "FLACAUL", dumneata nu esti din Brazi si nu stii!
    Clubul a fost folosit mult timp ca paravan pt sifonarea banilor chiar de catre cel pe care-l lauzi tu: primarul si compania(unii functionari).Cel care nu vrea performanta e PRIMARU, eu cred ca esti din anturajul lui si de-aia faci asa. Bazele sunt construite de fostul acum 10-12 ani!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cama așa e. Ăsta doar bani în buzunar bagă, atata. Fraierii își rupe picioarele

      Ștergere