duminică, 16 septembrie 2018

Liga A, etapa a 5-a, rezultatele partidelor de duminică

Ultimele jocuri ale etapei a 5-a s-au încheiat în urmă cu puţin timp. Dintre rezultatele înregistrate astăzi, reţinem doar victoria la scor de tenis a echipei antrenate de Dorinel Beznea (foto), Avântul Măneciu, la Ceptura, acolo unde gazdele par condamnate la retrogradare. Rezultatele - campinatv.ro/sport.

3 comentarii:

  1. Domnilor din AJF, când sau făcut înscrierile cei de la Akademika au tras sforile sa joace în Div. A dar ei erau în coada clasamentului în liga B. Sau introdus în serii echipe ca Breaza, Tufeni, intersport pe merit(financiar) și sau amestecat restul de nu-și mai știu ordinea care vezi doamne se pune pe seama așezării geografice și de nr de km. Ne meritam soarta ca nu avem fotbal măcar la nivel de liga A.

    RăspundețiȘtergere
  2. Div A nu mai exista...s-au facut, cu cratimă....s-au introdus....s-au amestecat....

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai ce spuneam! Băgăm pe Breaza în liga B direct dar nu plătim barem arbitraj, observator! Pana când? O echipa cu bani din buzunar dacă nu plătește o etapa doua este trasa de urechi dar cele din breaza câte plăti au făcut în noul sezon? Dacă primăria virează banu la 15 decembrie?

    RăspundețiȘtergere