sâmbătă, 15 septembrie 2018

Liga A, etapa a 5-a, rezultatele partidelor de sâmbătă

Două jocuri din cadrul etapei a 5-a s-au desfăşurat în această după-amiază. Au fost două partide de la care se aştepta echilibru, dar care s-au încheiat cu scorul de 5-1, performeră fiind  echipa lui Marius Vişan (foto), FC Băneşti, care a reuşit să învingă de o manieră categorică vicecampioana en-titre a judeţului, chiar pe terenul ei. Rezultatele partidelor de sâmbătă - campinatv.ro/sport.

19 comentarii:

  1. felicitari sincere mercenarilor de la cso tricolorul care cu mare dificultate au reusit sa incaseze abia o manuta de la brebu si doar norocul a facut sa nu mai ia inca un gol ca sa se apuce de tenis :))) plecati acasa nesimtitilor ce jecmaniti banii publici! sa te bata brebu cu 5-1 si sa iei 10 milioane pe luna ca jucator respectiv 40 ca antrenor insemana bataie de joc la adresa celor ce platim taxe si impozite in acest oras!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bv breaza ...un pic si era set...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Florine, cum e aia cu zidăria? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu a jucat rau sa stiti😃

    RăspundețiȘtergere
  5. Să vină Visan la Tricolorul! El nu e mercenar.

    RăspundețiȘtergere
  6. 2 echipe la Breaza. Una la Liga A- malaxor de tocat banii publici..iar a doua echipă e făcută până la alegeri..pt campania electorală. Vai de orasul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mercenara e m t noi suntem jucatori de fotbal probabil tu esti unul care n ai loc aici dar poti juca la echipa cealalta etapa trecuta n ai avut net?

    RăspundețiȘtergere
  8. MAI ANONIMULE CARE TE STIM VEI AVEA VIATA GREA DACA MAI INTRI LA VESTIAR SARACULEEEE N AM LUAT U/N BAN DE & LUNI

    RăspundețiȘtergere
  9. mai saracia dr iarasi vb de TRICOLORUL? cine mm esti ma panarama? de unde esti ma)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In locul tau, chiar as tacea din gura in momentul asta. Practic dupa ce ca esti varza te mai si c..i in drum. Daca aduc o echipa de liga c fara pregatire nu ia 5 bucati de la brebu asa cum a reusit cu brio “tricolorul” care se pare ca in deplasare are norma de 5 pe etapa :))). Esti si sunteti o gasca de penibili. Apropo, nu stiu cine dintre mine si tine e saracie avand in vedere ca riscati sa fiti neprogramati pentru datoriile uriase pe care le aveti la ajf respectiv NEPLATA BAREMELOR DE ARBITRAJ SI OBSERVARE. Asa ca mucles pana una alta baietel si parerea mea ar fi sa ai grija cum iti bei cafeaua si ce vorbesti cand ti se vorbeste frumos, ca s-ar putea ca ala care are probleme cand intra la vestiar sa fii tu. Tschuss!

      Ștergere
    2. Iti poti da si numele,cetatean -fotbaliator de liga b speranta,nu de alta ,dar sa stim de cine ne-am putea feri printre boschetii din Breaza!

      Ștergere
  10. Frumoasa imagine cu Vișan în prim plan ,comentarii despre Stancioiu penibilul!!! Lasă că se bucura Bănești de el!Iar Stanciou își merita soarta!
    Ma bucur ca am fost la Paulesti și am văzut o execuție în direct, marca Vișan!Hai Bănești

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parcă Visan a fost la Breaza și v-a lăsat cu ochii în soare acum ceva timp. Chiar așa, de ce nu îl aduceți înapoi dacă îl apreciați așa de mult. El nu a plecat la Banesti după bani?

      Ștergere
    2. Pai ai voștri scriu ca Stancioiu are 4000 salariu, Vișan nu are cum câștiga atât la Bănești. Cu toate astea nu lasă el Bănești, îți garantez. Sa mergi sa câștigi mai mulți bani, e un lucru normal.

      Ștergere
  11. ma tu cu ce echipa tii? nu cu tricolorul?
    esti tare ravasit

    RăspundețiȘtergere
  12. Bravo Banesti ,echipa solida cu un joc spectaculos si eficient se vede ca acolo se munceste si rezultatele sunt pe masura!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Vb de Fortuna ca e echipa făcută politic nu știți nimik e o echipa făcută de brezeni din suflet pt orașul asta. Asa ca informativa mai bine înainte sa vb

    RăspundețiȘtergere
  14. In acest moment Banesti arata cel mai bine dintre toate echipele aflate in fata.Cine a fost la meci la Paulesti o poate comfirma,ramane de vazut cum vor iesi din urmatoarele doua jocuri.Oricum respect pentru Marius Visan pentru ceea ce arata ca antrenor dar si ca jucator.

    RăspundețiȘtergere
  15. MSA ESTI NEBUN? ce fotbal e asta ma cu Banestiul tau cu tot MAIDAN

    RăspundețiȘtergere