sâmbătă, 22 septembrie 2018

Liga A, etapa a 6-a, rezultatele partidelor de sâmbătă

Majoritatea meciurilor etapei a 6-a au avut loc astăzi, sâmbătă, consemnându-se mai multe rezultate interesante. Rezultatele partidelor de astăzi - campinatv.ro/sport.

13 comentarii:

  1. Bv nea stancioiule...frumoasa victorie !!! Mai iti pun astia 1000 la salariu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-ar fi rusine sa mai comentez dupa ce ma bat la 0 niste baieti cu sorturile in 4 culori diferite, da na, fiecare face cat il duce capul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Florine, bateți mingea pe maidan din bani publici...asta faceți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frustrații de la liga a șasea, care nu au jucat și nu vor juca niciodată mai sus de liga a cincea. Vulpea care nu ajunge la struguri zice că sunt acri.

      Ștergere
    2. Ne-ai luminat tu, preastiutorule in ale fotbalului de la “judet”, care probabil ca invatai sa te legi la ghete pe vremea cand frustratii jucau in liga 4 dar fara sa ia 10 milioane pe luna asa ca tine...sau sa te numesc sclavul lui Stancioiu?

      Ștergere
    3. Mda...incep sa ma luminez vis-a-vis de aceste rautati,invidii si lipsa de educatie fotbalistica (si nu numai)!
      Stimabililor,am impresia ca traiti intr-un scenariu de film prost regizat,cu actori de matineu!
      Voi ...da voi,ce nu stiti decat sa aruncati cu gunoi in stanga si jn dreapta,aducand apelative greu de reprodus la adresa concetatenilor dumneavoastra si ,aici este problema, la adresa jucatorilor ,jucatori ce v-au fost colegi candva....!
      Tricolorul..,Fortuna ....are vreo importanta numele mai presus de omenie???

      Ștergere
  4. care nea florine ma saracule ? crezi ca florin se coboara la mintea ta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pigmentatule, de la liga a doua și până acum nu ți-ai schimbat vocabularul, tot cu ”sărăcia” ai rămas. Noroc că-ți mai iese câte un bilet:))

      Ștergere
    2. bai jena, ca sa se coboare stancioiu la mintea noastra tre' sa mai dea cativa ani pe la scoala! :))

      Ștergere
  5. Sa ajuns ca jucatorii de la fortuna sa injure jucatorii de la Tricplorul este urat si se vede clsr ca cineva ii impinge de la spate ii manevreaza
    pacat tricolorul are traditie in fotbalul national si trebuie sa continue acum trece printr o perioada grea datorita faprtului ca nu sau dat banii n au mai venit jucatori cei care se cred fotbalisti din breaza nu pot juca la acest nivel pana la iarna ne chinuim asa dupa mai vedem

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O echipa infiintata in anul 2013, respectiv CSO Tricolorul Breaza, nu are nicio traditie in fotbalul national. Fosta CS Tricolorul Breaza este actuala CSM Poli Iasi din Liga 1.

      Ștergere