duminică, 11 august 2019

Cine arbitrează AEK Atena - Craiova și Mlada - FCSB

UEFA a anunțat astăzi numele arbitrilor și observatorilor care vor oficia la jocurile retur din turul al treilea preliminar al Europa League.
joi, 15 august, ora 20.00, Mlada Boleslav: Mlada Boleslav - FCSB (în ur, 0-0)
arbitri - Jonathan Lardot - Florian Lamaire, Romain Devillers - Nathan Verboomen (Belgia)
observatori - Vlado Svilokos (Croația) - pentru arbitraj, Charlea John Grunfie (Irlanda de Nord) - pentru joc
Jonathan Lardot (foto) s-a născut pe 31 ianuarie 1984, locuiește la Ouffet și se află pe lista FIFA din anul 2012. Are în palmares prezența la Campionatul European Juniori sub 17 ani din Malta 2014, unde a condus partidele Anglia - Turcia 4-1 și Turcia - Malta 4-0, în grupe, și semifinala Olanda - Scoția 5-0; Campionatul European Juniori sub 19 ani din Finlanda 2018, unde a condus jocurile Finlanda - Norvegia 2-3, Ucraina - Turcia 1-0, în grupe, și semifinala Italia - Franța 2-0. Nu a mai condus jocuri ale echipelor românești, dar a mai fost în Cehia, la Viktoria Plzen - FC Lugano 4-1, pe 2 noiembrie 2017, în grupele Europa League. Precedentul meci internațional condus de belgianul Lardot a fost Irlanda de Nord - Austria 1-2, pe 18 noiembrie anul trecut, în Liga Națiunilor.
joi, 15 august, ora 21.00, Atena: AEK Atena - Universitatea Craiova (în tur, 2-0)
arbitri - Jerome Brisard - Benjamin Pages, Francois Boudikian - Johan Hamel (Franța)
observatori - Jaap Uilenberg (Olanda) - pentru arbtiraj, Markku Lehtola (Finlanda) - pentru joc
Jerome Brisard are 33 de ani și se află din anul 2018 pe lista FIFA. Nu are prea multe meciuri în palmares și se află la primul său joc în care este implicată o echipă din România. În schimb, a mai arbitrat în Grecia, pe 19 februarie anul acesta, PAOK Salonic - Tottenham Hotspur 0-1, în play-off-ul Youth League, acesta fiind și ultimul său meci internațional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu