sâmbătă, 17 august 2019

Liga A, etapa I, partidele de sâmbătă după-amiază. Surpriză la Cornu, scandal la Brebu

Cele mai multe meciuri ale rundei inaugurale au avut loc sâmbătă după-amiază. Ar fi de remarcat surpriza de proporții de la Cornu, dar și scandalul de la Brebu, acolo unde păuleștenii au acuzat prestația arbitrului Alin Gheorghe, care nu le-ar fi acordat nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă. Cu excepția victoriei detașate a băneștenilor, în rest meciuri echilibrate. Rezultatele complete înregistrate până acum și clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.
Etapa se va încheia duminică dimineață, când sunt programate ultimele două jocuri la Strejnic și Coada Izvorului.

35 de comentarii:

  1. surpriza la cornu poate pt cine nu a vazut meciul dominat categoric de petrolul 95 (de fapt de petrosport, ca daca joaca chirita, balan si oae nu se mai poate numi asa) de la un capat la celalalt, cu gol inclusiv de la jumatatea terenului. cornu o echipa obosita, cu micu la 105 kg care din minutul 60 nu mai putea sa faca un pas, cu barsanel facut praf pe viteza de atacantii adversi, cu 2 atacanti (sovaiala si negut) pamant de flori, care au dat 2 goluri doar pe copilarismele si pe relaxarea celor de la petrolul 95 care la 3-0 daca isi propuneau sa mai dea 5 n-aveau probleme. asta inseamna ca daca cornu isi propune sa castige liga a, petrolul 95 ar trebui sa joace prin liga 3 deja

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat! Oricum, Petrolul 95 se va tăia curând....prietenii știu de ce. Cornu vă fi exact ca Bănești anul trecut, iar de promovat va promova Otopeni.

      Ștergere
  2. Scandal la Brebu e mult spus.Este adevarat ca Paulestiul au fost mai buni,au avut clar 2 penaltiuri neacordate si un gol valabil anulat,dar nu a fost scandal si doar au protestat civilizat.Chiar a fost un meci placut,dar stricat de Alin Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viciere de rezultat la Brebu:Alin Gheorghe-CS Păulești 1-1.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scandal la Brebu e mult spus.Este adevarat ca Paulestiul au fost mai buni,au avut clar 2 penaltiuri neacordate si un gol valabil anulat,dar nu a fost scandal si doar au protestat civilizat.Chiar a fost un meci placut,dar stricat de Alin Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu a fost deloc scandal la brebu,din contra,un meci bun și un arbitraj pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati vazut alt meci,gol anulat pt offside de 1m si nici vorbă de 11m pt oaspeți,chiar a fost un arbitraj ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform logicii la corner nu poate fi ofsaid,iar la golul anulat Pauleatiului ,jucatorul a sutat la poarta,dar pe directia sutului se afla un jucator al Paulestiului FARA A INFLUENTA SAU ATINGE MINGEA,cat despre penaltyuri ,mai intreaba jucatorii si conducerea echipei Brebu.Scandal chiar nu a fost deloc si sincer felicitari celor de la Brebu..

      Ștergere
    2. Arbitraj OK pentru gazde.

      Ștergere
  7. D-le administrator al acestui site, o rugaminte:nu știu de unde aveți informațiile despre jocuri însă nu sunt de acord sa spuneți "scandal la Brebu"!!! Alooo, ce scandal, despre ce vorbim??? Va rog informa-ți-va mai bine pana sa scrieți. Echipa gazda nu a întrat în conflict cu nimeni doar conducerea oaspeților au avut de reproșat ceva centralului partidei dar în termeni pașnici. Nu scandal, daa???

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare ca Dinu Paturica prin interpusi a deviat rusinea de la Cornu spre Brebu,iar fraierii de la Paulesti si Brebu au "muscat ".Bravo Paturica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Jaloanele refuzate de la Cornu si-au aratat valoarea! Barsanel un jucator (oare e?) pe care toti l-au refuzat, un jucator adus care sezonul trecut ii stergea ghetele lui Nicolita. Micu, cu un fizic care aduce mai mult a luptator de sumo decat un practicant al sportului rege, un jucator dat afara de Valeni, dat afara de Boldesti... Cristi Mihaita un alt jucator dat afara de marea majoritate a echipelor cu greutate din judet. Ce pretentii sa ai de la asemenea elefanti? As putea sa continui si cu restul echipierilor de la Cornu, dar nu vreau sa scriu un roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fă și tu ceva pentru echipă, iar atunci ai dreptul să comentezi. Ni-l doream pe Omrani, îl aduci tu?

      Ștergere
    2. Gigi, tu ești? Dreptul la libera exprimare e garantat prin constituție! Ăsta e cruntul adevăr, Cornu ajunge un cimitir al elefanților, jucători blazați, resemnați, veniți să mai ciupească ceva, doar are balta pește. Capul jos și demonstrați că aveți valoare și că nu vă bateți joc de cei care și-au pus speranțe în voi!

      Ștergere
    3. Ți-ai pus speranțele și când eram rupți în fund și nu aveam bani de 1 bax de apă și îl aducea nea Nicu? Pe vremea aia de ce nu comentai? Nu aveai internet? Cauta-ne la terminarea campionatului...ne găsești pe podium.

      Ștergere
    4. Ia zi, folbalistule cum a fost azi, ca se cam auzeau țipete? V-a băgat Dinu ceva carne? Cât despre internet nu are rost sa vorbim, când aveam eu internet, tu te încălțai cu fesul!

      Ștergere
    5. Va grăbiți in a oferi verdicte.
      Sa le oferim ocazia de a-și spăla păcatele la Breaza.
      Vedeți si la Liga 2,cum echipe cu mare tradiție au un început ezitant.

      Ștergere
    6. N-ai avut curajul să intri și să vezi ce se discută? Dacă ți-ai pus speranțele în echipă trebuia să treci pe acolo să te informezi. Cum rămâne cu raspunsul de la întrebarea din comentariul anterior? Se pare că ești doar carcotas....și nimic mai mult.

      Ștergere
    7. pe podium? bai necazule, tie iti mor soarecii de foame prin vestiar si vrei podium?

      Ștergere
    8. Folbalistule, ce făcurăti mah? 😂😂😂

      Ștergere
    9. Mai asteptam un comentariu ca să te descopăr. Vezi sa nu îți sară șapca când ne vom întâlni pe stradă.

      Ștergere
    10. Vezi sa nu dai cu subsemnatul pe la politie ;) https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-206

      Ștergere
    11. Ai inceput să te inmoi? Nu mai ești cocoș? Mai ai șapca aia albastră de la Adidas?

      Ștergere
    12. Nu am mai purtat șapcă de foarte mulți ani! Țărușule, habar nu ai cu cine te conversezi 😂😂😂 Cât de înmuiat nu am de ce, ți-am arătat ceva doar. Cât de epavele de la Cornu... rezultatele arata ca am dreptate. Tu comentează în continuare, ca pe teren sunteți balerini.

      Ștergere
    13. O să porți și șapca și ochelari de soare...îți garantez eu.

      Ștergere
    14. Bah ești nebun? Pe bune? Dacă și la ce te lauzi ești la fel de bun ca la fotbal mai bine stai acasă, sa nu o iei la handicap.

      Ștergere
    15. Să nu rămâi tu cu handicap, milogule!

      Ștergere
  10. Rezultat echitabil la brebu,neinfluentat in vreun fel de arbitraj.sa le fie rusine celor care au pronuntat cuvântul,,scandal'',nu au fost incidente pe teren sau în afara lui!

    RăspundețiȘtergere
  11. D-le administrator ați observat și din aceste comm probabil și ale celor de la Paulesti ca nu a fost nicio problema la Brebu. Singura mica contra a fost între cei din Paulesti și arbitru dar și asta chiar fără sa se întreacă măsură. Asa ca...

    RăspundețiȘtergere
  12. Boss,
    Tot judetul stie ca la Brebu e camp de lupta, Afganistan, Irak

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba băiatule du-te liniștit unde ai treaba....

      Ștergere
    2. Hai ca stii ceva geografie,bv tie😂🤣😃

      Ștergere
  13. STREJNIC-IZVOARELE
    Un supermeci de liga B (maxim)
    Oare nu l.e este rusine sa practice FOTBALUL in felul asta?
    Strejnicu avand si antrenorul in teren (la numar) in loc sa stea pe banca sa conduca ...in conditiile in care rezerve erau copii de 17..18 ani iar d.l antrenor inota prin iarba
    Daca tot ai venit la Strejnic d.le antrenor ,fi antrenor ca jucatori ca tine avem la juniori ,poate mai buni ...,,buni ,rai,, sunt copii nostrii


    RăspundețiȘtergere
  14. Anonimule ești si vei rămâne anonim un,, bărbat "fals ascuns în spatele anonimatului.
    Daca ai cunoaște fotbalul te-aș invita la antrenamentele noastre și după scrie ce vrei tu, vorbești în neconostinta de cauza.
    De mic educația mea a fost sa nu vorbesc cu necunoscuți.
    Iertare părinți ca greșesc acum.

    RăspundețiȘtergere