sâmbătă, 24 august 2019

Primul joc oficial pentru Triumf Poiana Câmpina

Cupa României, Viitorul Provița de Sus - Triumf Poiana Câmpina 1-2
Sâmbătă după-amiază, la Provița de Sus, pe stadionul ”Profesor Octavian Georgescu”, a avut loc primul meci oficial al nou-înființatei echipe Triumf Poiana Câmpina. Gazdele au condus la pauză cu 1-0, la singura lor fază de poartă, în condițiile în care poienarii, conduși din teren de Vali Bunea, au avut o serie întreagă de ocazii Partida se îndrepta spre o nemeritată victorie a provițenilor, dar în ultimele cinci minute poienari au rueșit să întoarcă rezultatul prin golurile marcate de Neagoe și Rada.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren pentru Triumf Poiana Câmpina, la primul său meci oficial următorul ”11”: Dobre - Mosor, Burchi, Bica, Ilia, Bunea, Cojocaru, Postolache, Marin, L. Ion, Neagoe, rezerve fiind Popescu - Rada, Panac, Iordache și Vasilache.
Un succes important, mai ales din punct de vedere al mroalului pentru echipa poienară, care s-a alificat pentru turul următor al fazei județene a Cupei României. Triumf Poiana Câmpina va evolua în campionat în Seria Sud a Ligii B Prahova.
Incidente la final
Din păcate, gazdelor nu le-a picat prea bine înfrângerea la limită, mai ales venită în ultimele minute ale partidei, astfel că la finalul jocului, pe drumul spre vestiare, mai mulți oficiali ai gazdelor i-au apostrofat pe arbitri, unul dintre aceștia lovindu-l chiar pe asistentul Romulus Sprânceană (foto stânga). Nu se știe exact ce au avut oficialii gazdelor să le reproșeze arbitrilor, cert este că provițenii ar putea ajunge să joace primele meciuri din campionat pe un alt teren, totul depinzând de ceea ce au scris în rapoartele lor arbitrul și observatorul. Ceilalți oficiali ai jocului au fost arbitrul Andrei Oprea, asistentul Raul Bănăseanu și observatorul Vasile Bădilă.

15 comentarii:

  1. Adevarul este că Spranceana are "o mutra" care cere tot timpul "ceva"..... Basca faptul că este "paralel" cu arbitrajul.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate sa fie pamantul pamantului, daca ai mentalitate de cioban aia faci, incepi sa arunci pumni. eu pe astia i-as exclude din viata sportiva cu tot cu echipe. ai chef de bataie du-te tata la ufc

      Ștergere
  2. Echipe nou înființate direct liga B. Proștilor care a-ți muncit un an cu multe eforturi sa promovați din c în B va pica bine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe echipe sunt de campanie electorala. Sa vezi în primăvara haos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mara latra,ursu’ merge!!!stai in banca ta ca pe vremea cand la Poiana se juca fotbal,tu luai pe filet pe zgura

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat ca tocmai cine ar trebuii sa dea exemplu de comportament , tocmai acela derapeaza in decor . Iesirile de acel gen se cam termina cu doasr penal.Se fac eforturi ptr organizarea oricui gen de activitate sportiva, de aceea ar trebuii sa existe respect si fair play.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hopaaaa... din nou primarul face iureș scuipa înjura lovește ca și în 2016.echipa care trebuie exclusa pentru ca asa s - a procedat și competiția trecuta cu Tariceni, Stefesti, U Colt

    RăspundețiȘtergere
  7. TARICENI, STEJARUL GORUNA, COCORASTII COLT echipe care au fost retrogradate și scoase din competiție anul trecut acum activează în liga B. Alte echipe cu baza sportiva dar și fotbal praf tot în liga B. JAF AJF PRAHOVA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveti grija cu exclusele..de ce zic?
    Taticeni exclusa ...promovata in liga B
    C Colt exclusa ...acum.tinuta in brate de tot AJF.ul
    Stefesti exclusa...la un pas sa ramana in superliga
    Mislii exclusa...dosare penale tam tam..acum tot in liga B
    Pietrosani ..gunoi de teren ..promovata
    P Ralii...nouinfiintata...liga B
    Busteni nouinfiintata...liga B
    Campina nouinfiintata ..liga B
    Si lusta este lunga (sa ma scz cei neneminalizati :))))
    Ca anul acesta nu sa intamplat niciodata in fotbalul judetea
    Cu 4 zile inainte de incepere sa nu ai programul ..Sa nu sti daca ppti face deplasarea ca baietii lucreaza sau nu ai transport
    Era bn sa facem front comun si sa refuzam (boicot) inceputul de campionat pina cand vor dispare din.liga B acele echipe fara drept
    Ganditiva la liga C ...liga amaratilor cum o numea un domn din AJF ...este formata din doua serii ..deci vor avea deplasari de uita sa se intoarca acasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai repetentule, mergi la școala, termina 4 clase după care poți trece la scris comentarii. Cât despre deplasări nu te mai plânge ca ai mașina de la Coca -cola!

      Ștergere
  9. Este mare adevăr în ce spui! Eu sunt în liga C unde sau comasat 2 zone cea de Sud cu cea de Nord. Adică de la PROVITA la Pușcași sau la podeni este o ruta foarte scurta. Glumesc firește!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tineretul Poienarii Burchii (aka Baritu) și-a schimbat denumirea în Spicul Poienarii Rali. Lotul este în mare majoritate același, Marin Baritu s-a retras din cauza problemelor de sănătate și au rămas băieții din Rali.

    RăspundețiȘtergere
  11. Candideaza ma istetule la presedentia ajf-ului!!!!
    Tu creI ca nu sunt termeni si conditii de promovare al multora din echipele respective????
    Baga capul dupa hârleț,ca te-a tras gârla,bagaj de rautate ce esti!
    Pe banii si proiectele noastre,tu esti doar un pripas care spera sa prinda un loc in univers,dar universul e prea extins sa poata asculta in mentalitatea ta redusa!

    RăspundețiȘtergere
  12. PUPINCURISTULE...tu esti ala care dai cu matura prin AJF..
    Ce vezi deplasat in postare ..este ceva neadevarat ?
    Vezi ca ai uitat sa duci gunoiul

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai pretenasii mei de la marea echipa triumf: e normal ca o echipa sa cheltui e mai mulți ani la rand bani prin liga c și sa vina unii sa înființeze o echipa și să-i bage direct în liga b? Ia pune-ți-va voi în locul ăstora??? Aaaa??? Cum ar fi??? Și-asa sunteți echipa făcută pt campanie electorala... Mai vb la anul prin timpul asta sa vedem dacă mai sunteți activi. Și-asa și liga b e o pălărie prea mare pt voi. O sa vedeți. Succesuri.

    RăspundețiȘtergere