joi, 20 februarie 2014

Multe noutăţi la AFC Brebu

În această iarnă, AFC Brebu s-a întărit considerabil, la toate capitolelel sperându-se ca prin aceste eforturi să se reuşească nu numai salvarea de la retrogradare, dar şi readucerea echipei în prim-planul competiţiei judeţene.
Concret, noutăţile echipei încep de la nivelul conducerii executive - Cătălin Panait (preşedinte) şi Ovidiu Crozolo (vicepreşedinte), acesta din urmă renunţând la cariera de arbitru. Şi la nivelul lotului de jucători s-au realizat numeroase transferuri: portarul Ovidiu Crozolo şi jucătorii Răzvan Militaru, Cristian Miroiu, Georgian Georgescu (Avântul Măneciu), Florin Dorişor (Teleajen Văleni), Bej şi Gorgan (FC Băneşti), Grigoraş (CSC Poiana Câmpina).
Astfel, antrenorul Robert Săvulescu va avea la dispoziţie un lot valoros, echipa din Brebu având toate şansele să devină o "nucă tare" în actualul sezon.
Zilele trecute, AFC Brebu a susţinut un prim meci amical, învingând la Mislea, formaţia AS Mislea (Liga B Prahova, locul 10 în Seria Vest), cu scorul de 4-1, meciul revanşă fiind programat duminică, de la ora 11.00, la Brebu.

11 comentarii:

  1. Pai Crozolo a nenorocit destule echipe din postura de arbitru dovada si incidentele pe care le-a suferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau ca te dezamagesc nu se numeste ca am nenorocit vreo echipa ci doar am arbitrat regulamentar dar pe maidanele prahovene trebuie sa arbitrezi cum vor jucatorii dar in fine zii cum vrei u

      Ștergere
    2. Dar cum se face d-le arbitru ca multe incidente au fost la meciuri ale dvs. ? Chiar odata la 2 meciuri consecutive daca bine imi amintesc? Eu nu comentez prestatia dvs. pentru ca nu imi permit (stiu ce infrunta un arbitru cand intra pe teren), dar mi s-a parut putin in neregula acest lucru.

      Ștergere
    3. nu e adevarat ce spuneti am avut doar 2 probleme in 8 ani de arbitraj unu cu un jucator aflat sub influenta alcoolului si una cu un jucator care din spusele lui era nervos din cauza unor probleme personale.nu am nenorocit pe nimeni nici macar nu am vrut vreodata asa ceva.probleme cum am avut eu sunt la f multe meciuri dar eu am avut taria de caracter de a le opri

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alooooooooooo, CROZO , pai tu iei in seama sau intri in conflict cu toate mustele astea anonime ??? FORZA AFC BREBU si atat d-le vicepresedinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. forza AFC BREBU corect spus si ms de incurajare

    RăspundețiȘtergere
  6. cate mai multe Victori...Fortza AFC BREBU

    RăspundețiȘtergere
  7. dar cine este acest crozo ? altu nu gasea brebu ? a ha ! e pus de forma.

    RăspundețiȘtergere
  8. dar tu cine esti bai anonim 23.18 ??? nu ai somn ??? nu va mai bagati voi precum chilotii in .......stai linistit.

    RăspundețiȘtergere