sâmbătă, 29 martie 2014

Liga a 3-a. FC Păpăuţi - CSM Câmpina 0-0

În această după-amiază, CSM Câmpina a reuşit să obţină primul punct în deplasare "muncit" cu Daniel Chiriţă pe banca tehnică, pentru că în prima etapă din 2014, formaţia câmpineană a câştigat cu 3-0, dar la "masa verde", beneficiind de retragerea echipei Civitas Făgăraş.
Meciul de la Păpăuţi a fost unul de luptă, în care CSM-ul s-a baricadat destul de bine,
a avut şi câteva incursiuni ofensive, dar după 90 de minute nici una dintre formaţii nu a reuşit să înscrie, partida terminându-se cu o remiză albă, care nu prea ajută pe nimeni. Şi nu ajută pentru că formaţia câmpineană va juca în play-off, în vreme ce covăsnenii se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare în play-out, astfel că rezultatul de astăzi nu le-a prea fost de nici un folos.

8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. In mod normal acesta ar fi trebuit sa fie un meci de playout...Asadar rezultat onorabil pentru CSM,ACSM sauFCM..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca se cheama,UNIREA,CSM,ACSM sau FCM,ignoranta dnv nu va poate aduce decit in zona"RIDICOLULUI".Au fost oameni de fotbal, care au incercat sa aduca FOTBALUL ca si OPORTUNITATE SPORTIVA,CIMPINENILOR,c-a fost MARA sau dnl GURAN.La federatie se vorbeste frumos despre CAMPINA,despre faptul ca au doua echipe in liga a 3 a,si poate cu sansa una in liga a 2 a,sunt jucatori,antrenori si conducatori care au contribuit la imaginea FOTBALULUI SI SPORTULUI din CAMPINA.Asa ca incercati,la bloc,la casa unde stati, la locul de munca ,sa faceti ceva pentru comunitate,sa saditi un pom,sa vopsiti un gard sau sa ajutati un batrin sa treaca strada ,sunt lucruri care va va marca si va va determina sa eliminati "IGNORANTA"din obiceiurile cotidiene.Numai asa puteti intelege si respecta munca altora care intimplator sau nu sunt concetatenii dv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. au fost doua echipe de liga 3..se pare ca csm campina nu va termina campionatul..pacat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in mod sigur csm campina se va desfiinta , si se pare ca nu va mai juca in play-off . asta datorita conducerii din campina . dl nistoroiu si-a respectat partea din contract , pecand cei din campina nu . nu tu teren , nu tu baza propie sportiva de antrenament nu bani . dl nistoroiu un om de mare caracter , toata lumea stia ca dumnealui a fost cel care a bagat cei mai multi bani in club in schimb , lumea din campina nu stia cum sa faca sa-l jecmaneasca de bani . pacat . mare pacat .ps :sa stiti ca NU ESTE PACALEALA DE 1 APRILIE , ESTE PURUL ADEVAR . azi la antrenamente situatia a fost destul de tensionata . chiru vrea sa ia echipa si sa o mute la ploesti .

      Ștergere