duminică, 30 martie 2014

"Liga lu' Lică". CS Ceptura - AFC Brebu 1-0

Un meci important pentru subsolul clasamentului s-a desfăşurat astăzi la Ceptura, între CS Ceptura şi AFC Brebu. Un meci de uzură, de luptă, în care oaspeţii au acuzat în termeni duri prestaţia arbitrului Ionuţ Neagu.
I s-au reproşat foarte multe, de la faza concrete, la atitudine şi manieră, dar mai ales faptul că a înclinat decisiv balanţa şi a stabilit prin arbtirajul său destinaţia celor 3 puncte.
AFC Brebu a jucat la acest meci în formula: Niţă - Georgescu, Dragomir, Militaru, Durbac - Gorgan, Marcu, Prodan - Dorişor (75 Ciobotaru), Burchi (64 Rada) - B. Dumitru. Antrenor: Robert Săvulescu.

11 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu.i nimic baieti! Mergem mai departe scoatem miercuri fortuna din cupa si castigam samb cu urlati si totul revine la normal! Tase

    RăspundețiȘtergere
  3. normal ca au acuzat devreme ce nu au mai putut exercita presiunea pe care o pun la jocurile de acasa...
    pacat de jocul bun prestart de echipa...nu merita locul pe care sunt

    RăspundețiȘtergere
  4. sa-l pupe pe Nita ca au scapat cu un gol ,am fost printre spectatorii care merg dupa ei neagu ce sa faca daca ei nu o dau in poarta .trebuie sa batem Urlatiul ca altfel este deranj

    RăspundețiȘtergere
  5. correct..au avut un sut pe poarta si ala gol+alte 5-6 avioane care la cat de mare e nita era culmea sa nu le ia+2-3 suture in portar...portar mare

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pt aprecieri! Nu am nimic cu nimeni, cu atat mai putin cu o echipa, dar daca mai multe formatii se vaita de tratamentul de la Ceptura, ce ar trebui sa fac in opinia dvs? Sa nu le public punctele de vedere? Si dvs aveti posibilitatea unui punct de vedere aici, atata vreme cat o faceti decent si cu un limbaj civilizat! Multumesc!

      Ștergere
    2. fasonatule..tu intai joaca fotbal pe teren si apoi te apuci sa comentezi...mucosule !

      Ștergere
  7. Domnule administrator al acestui site , de altfel bun , aveti vreo problema cu echipa CS Ceptura ca se observa foarte usor ca la orice victorie a echipei din acest retur in speta Banesti si noua victima Brebu acuzati diverse motive ( terenul prost / arbitrajul ) ? Nu va suparat verificati terenul din Valeni sau cel din Brebu ! Pe de alta parte Neagu se stie ca e un arbitru controversat dar va asigur ca la partida asta nu a influentat sub nicio forma arbitrajul nu va mai luati dupa Savulescu ! Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  8. ai fost in ultimul timp sa vezi terenul de la Brebu? nu mai e ce a fost ;) .....intai du-te sa vezi si pe urma sa vorbesti.

    RăspundețiȘtergere