luni, 31 martie 2014

Rezultate frumoase pentru clubul Barracuda la Cupa de Primăvară de la Izvorani

După cum deja v-am informat, la sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat la Bazinul Olimpic Izvorani competiţia de nataţie pentru copii de 7 - 9 ani, intitulată Cupa de Primăvară.
La această competiţie a participat şi clubul de nataţie CS Barracuda, din Câmpina, condus de profesor antrenor Gabriel Cojocaru,
club care a obţinut şi de această dată rezultate deosebite, având în vedere că la această competiţie au participat cluburi foarte mari din Bucureşti, Bacău, Constanţa, dar si din Bulgaria. Echipa de ştafetă feminină a clubului Barracuda în componenţa Bogdana Ellersdorfer, Denisa Cobianu, Hanna Marina şi Sonia Drăgan a obţinut locul 2 la 4x50m liber şi pentru a doua oară a reuşit să obţină locul 1 la 4x50m mixt, devansând după o luptă deosebit de frumoasă echipa clubului Bucharest Sport Club. De asemenea, la categoria de vârstă 9 ani, Hanna Marina a obţinut locul 3 la 50m spate şi locul 1 la 50m fluture. La categoria 7 ani sportivul Alexandru Nistorescu a obţinut două locuri 3 la 50m liber şi 50m bras. Ceilalţi participanţi la competiţie - Rebeca Istrate, Maria Munteanu şi Ştefan Cojocaru - s-au clasat şi ei in primii 10 sportivi ai competiţiei, fiecare la categoria sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu