duminică, 23 martie 2014

Liga B Prahova. AS Tufeni - Vulturii Proviţa de Sus 5-0

Un meci cu două echipe din prima treime a clasamentului a fost doar un galop de sănătate al echipei antrenate de Marius Palancianu, tufenarii impunându-se cu scorul de 5-0, prin golurile marcate de
Zmoleanu (2), Stamate, Petre, Necşoiu. Un asemenea scor nu mai lasă loc nici unui comentariu, gazdele având doar o părere de rău că, având în vedere remiza de astăzi dintre Cetatea Coada Izvor şi Unirea Cocorăştii Colţ, dacă etapa precedentă s-ar fi obţinut victoria, acum, AS Tufeni era pe primul loc.
AS Tufeni a jucat astăzi în formula: T. Ionescu - Zmoleanu, Calaver, Braşoveanu, Gagiu - Hodoiu, Dinu, Fomenco, Stamate - Brebenel, Petre. Au mai jucat: Necşoiu, R. Vasile, Şişu, Andrei.

11 comentarii:

  1. provita-o rusine de ekipa!in tur s au dat la o parte iar acum s au facut de ras.penibili!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si acum?sa fim seriosi,oare nu stim cu totii de prietenia dintre aceste doua rusini de echipe???pai asa vrea Tufeni sa promoveze?chiar nu va e rusine?

      Ștergere
    2. Da este adevarat. Exista o prietenie intre aceste doua echipe dar o prietenie corecta, sportiva, decentă. Din pacate cei care care comentează si promoveaza cuvinte urâte la adresa acestor două echite da dovada de foarte multa ura si invidie. Daca aveti valoare dovediti in teren, nu pe internet. Tufenii nu este sprijinită din bugetul local asa cum sunt sprijinite multe echipe din seria aceasta. Tufenii a dovedit în cei trei ani de cand s-a infiintat ca nu este o rusine si joaca doar pe teren. Nu ne permitem financiar să facem măgarii. Privind promovarea nu stiu daca suntem pregatiti financiar să promovăm. Va lăsăm pe voi , cei care credeti ca sunteti mai buni decat noi.

      Ștergere
    3. Mai bine taci...toata lumea stie ce a fost duminica la meci!nici macar la scor nu v-ati inteles,certandu-va in timp si dupa meci!Rusine!!!!daca cei ce au dovezile,ar vorbi,a-ti ajunge la inchisoare,daca nu cumva,in inconstienta voastra,nu stiti ca un astfel de aranjament,fie el la nivel de budget,se pedepseste astfel!!!!

      Ștergere
    4. George du-te si canta la alta masa...Prietenie de tipul asta mai bine lipsa...Tufeni o echipa care cu 2 pet-uri de bere si 3 mici arsi vrea sa promoveze.Mai mare rasul.

      Ștergere
    5. Dl.Neculai,va spun eu rezultatul final al meciului pentru ca se pare,nu apare oficial,niciunde...6-0 pentru Tufeni si se poate spune ca in mare parte,intelegerile de genul vor cadea pe viitor pentru ca teoretic,Provita nu trebuia sa piarda la un scor de curtea scolii!oricum,acum si cu 5-0?! :))) baieti,se numeste sport si cine e mai bun,castiga,indiferent de relatiile dintre doua adversare!Rusinos si de dat exemplu autoritatilor ce vaneaza un caz evident de 'noncombat'!

      Ștergere
  2. dedicam victoria directorului nostru Nicolae Iosif !

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu o sa răspundem niciodată rautatilor.
    Marcatorii de astazi sunt Brebenel 2; Brasoveanu; Petre; Necsoiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere