joi, 7 mai 2015

Comisia lu' "Don Lică" recidivează: scoţi cuţitul la arbitri - avertisment!!!

Zilele acestea, Comisia de Competiţii şi Disciplină din "JAF"-ul lu' "Don Lică" s-a întâlnit din nou pentru a analiza incidente din week-end şi... a recidivat!
Scoţi cuţitul la arbitri - avertisment!
Cel mai grav incident al etapei s-a consumat la Mărgineni, unde a avut loc meciul Steaua Mărgineni - Tricolor Băltiţa, în Liga C, Seria Teritoriu.
Incidentele au fost atât de grave, încât au fost semnalate chiar în "ziarul de casă" al lui "Don Lică":
Brigada a fost formată din Ciprian Stavre - Mihai Grigore, Nicolae Iosif, iar observator a fost LaurenţiuBerciu. Ei bine, a venit decizia Comisiei lu' "Don Lică": avertisment şi 200 lei amendă, pentru "lipsă măsuri organizatorice"!!! Penibil!
O echipă cu mulţi antrenori, toţi sancţionaţi!
CSM Ploieşti poate stabili un veritabil record, fiind echipa cu cei mai mulţi antrenori suspendaţi în acelaşi timp. Bine, o parte din record aparţine şi Comisiei, care a acceptat o asemenea situaţie.
Totul s-a întâmplat la jocul de juniori C, CSM Ploieşti - Tinereţea Izvoarele, scor 0-1, arbitru - Eduard Neagu.
Juniori recalcitranţi
Un alt meci de juniori cu probleme a fost cel de la Pleaşa, dintre Petroul Ploieşti şi AS Podenii Vechi, juniori A, scor 3-2. Partida a fost arbitrată de Andrei Oprea, iar nu mai puţin de trei jucători ai oaspeţilor au auns în faţa Comisiei de Disciplină. Astfel, juniorii Tiberiu Turmacu, Marian Marinoiu şi Ion Lepădatu, toţi de la AS Podenii vechi sau ales cu 4 etape suspendare şi amendă de 40 lei fiecare.

5 comentarii:

  1. Halal....in urma incidentelor de la jocul CS Brazi - Viitorul Puchrnii Mari (jucatorii gazdelor au sarit din teren in tribuna sa bata galeria oaspetilor) nu s-a luat nici o masura....alo nea Sandu Popa observatoru...ai fost legat la ochi....dar fluirasul Alin Gheorghe a intors oare spatele cand gibonii escaladau gardul de numai 1 m inaltime ? Stiu ca cineva a fotografiat cu mobilul incidentul, e vorba de o fata. Ca unul care era s=o incasez fiind in tribuna atunci, uitandu-ma nevinovat la meci intreb...CINE SI-0 FI BAGAT DIN NOU COADA DE S-A MUSAMALIZAT INCIDENTUL....banuiesc cine...HALAL treaba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuma, sincer, daca pentru ca scoti cutitul la arbitri iei avertisment, pentru ca ai sarit gardul la spectatori sa ii iei la bataie, nici nu se merita sa mai discute cazul in comisie! Verdictul e clar - nu s-a intamplat nimic!

      Ștergere
  2. Domnule Neculai Alexandru v-as ruga ca sa notati numele viitorilor "fotbalisti" care vor ajunge sa bata arbitri sau care vor crea probleme pentru un articol viitor in care sa semnalati (in articolul ce va aparea in viitor) ceea ce s-a intamplat recent cu mentiunea ca daca se taia in carne vie probabil nu se mai ajungea aici. Gen cum se lauda Prosportul ca acum 6 ani semnalau numele valorilor "descoperiti" de ei care au confirmat. :). Ar fi interesant sa vedem o statistica de genul, din pacate negativa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai sa vezi când l.or alerga pe ....atunci sa vezi masuri. ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca injuri un arbitru iei minim 5 etape si amenda iar daca bati oaspetii si sari si gardul in tribuna la spectatori nu ai prob ca nici nu intri incomisie

    RăspundețiȘtergere