duminică, 17 mai 2015

"Liga lu' Lică". AFC Brebu - CS Păuleşti 0-5

"Oaspeţii meritau victoria, dar consider că diferenţa de la final este mult prea mare faţă de jocul în sine", a fost concluzia plină de fair-play a antrenorului formaţiei AFC Brebu, Robert Banu, după înfrângerea de ieri după-amiază, 0-5 pe teren propriu, cu CS Păuleşti. Şi tehnicianul brebenilor a continuat: "După o primă repriză echilibrată, chiar destul de bună din partea noastră, dar la finalul căreia oaspeţii ne conduceau cu 1-0, după pauză s-a văzut lipsa noastră de experienţă. Noi jucăm cu mai mulţi juniori în echipă, iar o serie de greşeli şi experienţa net superioară a adversarului au făcut diferenţa. Totuşi, diferenţa faţă de ceea ce s-a jucat în teren de-a lungul celor 90 de minute cred că este mult prea mare".
AFC Brebu a jucat în faţa formaţiei din Păuleşti în formula: Corind - Rada, Dascălu, Marcu, Bucura - Drăgan, Ioniţă, Buzăţoiu, Neagu - Covaci, Hromei. Au mai intrat: Cârstea şi Badea.

5 comentarii:

  1. Prietene ai vazut alt meci,dk la pauza aveau aia de la Paulesti 4,5-1,iar la final 10 nu te suparai ( noi am ajuns le ei la poarta o data sau de doua ori ),insa sa te justifici este usor si sa nu uiti k aia au avut in poarta un copil de cred 15-16ani maixim.Asa k laso jos ca macane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar a luat manuta brebu. Felicitări. Va pregatiti sa jucați cu Simona Halep... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine e e antrenor la Brebu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citesti cu atentie ai sa gasesti, pentru ca scrie in material!

      Ștergere