marți, 12 mai 2015

"Liga lu' Lică". Fortuna II Poiana Câmpina - Unirea Cocorăştii Colţ 2-1

Meci spectaculos, aproape dramatic, în această după-amiază la Câmpina, acolo unde Fortuna a reuşit o a doua victorie consecutivă, învingând pe teren propriu, cu scorul de 2-1 formaţia Unirea Cocorăştii Colţ.
Gazdele au deschis scorul foarte rapid, în minutul 2, prin Jinga, dar au fost egalate după numai trei minute de joc. Elevii lui Nicolae Vereu au presat în continuare şi golul a venit aproape firesc în poarta formaţiei oaspete, chiar un jucător al acesteia, Cazan, înscriind în propria poartă, în minutul 21. Şi părea că nu se mai întâmplă nimic, dar a venit ultimul minut al partidei, atunci când arbitrul Mihai Safta a dictat o lovitură de pedeapsă pentru oaspeţi, fază la care i-a acordat şi cartonaş galben portarului Iscru. Cum era al doilea din acest joc, Iscru a fost eliminat. Se făcuseră toate schimbările, astfel că Jantea (foto) a intrat în poartă şi a apărat lovitura de pedeapsă menţinând astfel toate cele trei puncte în dreptul formaţiei Fortuna.
Antrenorul Fortunei, Nicolae Vereu, a trimis în teren următorul "11": Iscru - Toader, Lupescu, Crăciun, Voicu - Dinu, Constantin, Apostol, Tandalache - Jinga, I. Gheorghe. Au mai jucat: Oprea, Pantaia, Jantea, Ciucă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu