vineri, 15 mai 2015

Se desfiinţează şi echipa de juniori a CSM Câmpina!

În primăvara anului trecut, după un imens scandal, CSM Câmpina se desfiinţa, retrăgându-se din Liga a 3-a, cu puţin timp înaintea play-off-ului Ligii a 3-a. Era doar un pas în declinul continuu al sportului de echipă câmpinean, municipiul nostru ajungând la contraperformanţa ruşinoasă de a nu mai avea practic nici un sport de echipă!
Ei bine, după retragerea echipei CSM Câmpina din campionat, s-a forţat regulamentul în stilul clasic al lui "Don Lică" şi s-a permis existenţa în noua ediţie de campionat a unei echipe de juniori. Este vorba de o echipă de juniori B, antrenată de Robert Stoica şi care cu o etapă înaintea finalului de campionat se află pe locul al treilea.
Mâine, de la ora 11.00, în anonimatul de la Gorgota, CSM Câmpina va susţine ultimul său meci, patronul echipei, deputatul Virgil Guran, anunţându-i deja pe toţi cei implicaţi în activitatea echipei - jucători, părinţi, antrenori - că şi echipa de juniori se va desfiinţa!
Orice comentariu cred că ar fi de prisos...

9 comentarii:

  1. Nimic nu a dus la bun sfarsit acest om - Guran. Sa ii fie RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gresi,a dus la cap ce si-a propus,ne-a fraierit pe toti si a ajuns deputat.Asa ne trebuie numai ca ar trebui sa se gandeasca ca a doua oara nu se v-a mai intampla.Cat despre rusine...sa fim seriosi.Se crede prea inteligent pentru a avea rusine in fata "prostimii".Dar "sunt prosti Maria Ta ,dar sunt multi".Iar la viitoarele alegeri sa vedem pe cine mai minte.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai nu e interzis sa ai echipa de juniori, daca ai desfintat seniorii. poti avea activitate exclusiv de juniori. greu, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de interzis sau nu. Dar daca un club se desfiinteaza, echipa de juniori in cadrul carui club isi desfasoara activitatea? In plus, exista niste regulamente (stiu, pe multi nu ii prea intereseaza!), conform carora o echipa de seniori retrasa din competitie si desfiintata nu mai poata sa isi desfasoare activitatea la nici un esalon, nici macar la juniori! iar csm nu avea activitate exclusiv de juniori. simplu, nu?

      Ștergere
  4. Ce facem atunci cu Fortuna ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus-o si probabil voi mai avea ocazia sa o spun de multe ori - atata vreme cat de "JAF" Prahova se conduce in stilul pe care il are "Don Lica", regulamentele nu vor conta decat pentru cine da mai mult si va putea fi posibil absolut orice! Da, si Fortuna este in aceeasi situatie! Din pacate, nu e singura... Dar va veni si vremea cand "Don Lica" si cei din jurul lui care au facut astfel de abuzuri vor plati!

      Ștergere
    2. Multumesc pt amabilitate si rasp corect,

      Ștergere
    3. Priviti inapoi si o sa vedeti ca Breaza exista tot prin o ilegalitate,adevaratul Tricolorul este la Iasi....Anghelache,Sichitiu...si cine vrea amanunte i le ofer.

      Ștergere
    4. Da, aveti dreptate! Dar acest lucru nu vine decat sa confirme inca o data ceea ce eu spun de foarte mult timp: in fotbalul prahovean totul se face dupa cum te intelegi cu seful clanului si dupa cum cotizezi. Regulamentele sunt pentru fraieri sau pentru... a creste pretul!

      Ștergere