duminică, 3 mai 2015

"Super...lică". AS Tufeni - CS Şirna Varniţa 3-0, neprezentare

Ceea ce trebuia să fie derby-ul etapei în "Super...lică", AS Tufeni (locul 1) - CS Şirna Varniţa (locul 3), s-a transformat într-o mare decepţie. Şi totul pentru că oaspeţii nu au catadixit să se prezinte la Tufeni şi nici măcar nu au anunţat asupra intenţiei lor pe nimeni.
Astfel, după 15 minute de aşteptare arbitrul Mădălin Dicu a fluierat sfârşitul partidei, consemnând neprezentarea oaspeţilor. Halal competiţie!

15 comentarii:

  1. Nu au venit de frica,decat sa încaseze vreo 5,6 goluri au stat acasa,vai de voi.... :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt supărați pe arbitrii. Când pierd, vinovați sunt arbitrii.

      Ștergere
  2. nu au anuntat pentru ca ei au fost anuntati ca meciul era programat azi la ora 11:00. uitati-va si pe siteul ajf-uluinsi vedeti. meciul o sa fie reprogramat

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tare e ala care zice ca nu au fost anuntati,tufeni joaca duminica la ora 11 de ani de zile :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu ne trezim mâine ca AJF reprogramează meciul ca vezi doamne au rămas în pana cu mașina și nu au ajuns la timp. S-a mai întâmplat faze din acestea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am vb cu cineva de la Varnita si mi.a zis ca au amanat meciul...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei de la Tufeni sunt niște fraieri dacă accepta reprogramarea meciului deoarece jucători de la Varnita sunt plecați din localitate. Unii la petreceri alții sărbătoresc de 1 Mai.
    Un prieten din Cocoșii Colt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostul de la cocoșii colt du-te și trageti un glonte în cap analfabetule. La banii care îi aveti voi trebuia sa dominati liga A dar aveti o echipa de mercenari în frunte cu blatistul de ureche care ne-a vândut pe 100 de lei.

      Ștergere
    2. Toată viața ta ai știut sa jignești oamenii. Având în vedere comentariul tău m-am ambiționat și mâine voi merge ca martor la AJF și voi spune tot ce știu. Fiecare jucător unde a fost Duminica și Cum ai premeditat aceasta deplasare.
      Prostul din Cocoșii Colt.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. Du-te prietene și lasă-mă cu prostiile tale. Da-ti numele nu fi las. Și până la urmă ce treaba are cocorastii colt în discuția asta? Știu voi va aflati în subsolul clasamentului și va tremura jambierii pe voi ca picati iar noi o sa promovam. Prietene dacă varnita avea banii vostrii dominam fotbalul în Prahova ptr ca noi pe lângă jucătorii valoroși și sufletisti(nu ia niciunul bani) noi avem și oameni care iubesc echipa, sufletisti și pătimași care ajuta echipa cu munca și bani și nu ca la voi atarnatori care nu știu cum să facă să fure bani. Repet dacă noi aveam condițiile voastre eram departe. Deci vezi-ti de retrogradarea voastră și nu ne mai muscati de popou.

      Ștergere
  7. Jane chiar crezi ca poți sa prostești pe toată lumea?
    Poate pe aia de la Tufeni sau pe cei din AJF dar pe noi care te cunoaștem foarte bine, nu ai șanse. Fi corect și recunoaște ca nu ai avut jucători și ti - a fost frica sa te duci si sa ei 10.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toti fraierii vb în necunoștință de cauză. Și aici mă refer la cei de la cocosesti, Berceni etc. Ce va e frica de varmita? O echipa mica fără bani dar valoroasă. Varnita-cocosesti 1-0. Tur 1-0 retur. Varnita-Berceni 1-1. 6-1. De ce vb înainte dacă nu știti despre ce e vb? Oricum va promit ca vom termina pe 2 și numai pe teren nu în culise ca altii. Da Popică? Și tu gaozarul de la Berceni care vi și atunci cu pietre.

    RăspundețiȘtergere
  9. Giani de la noi a fost anuntat de oaspetii dar a tinut ptr el si cativa apropiati care sau mai scapat Puteai sa ne spui si noua sa ne facem un miniconcediu

    RăspundețiȘtergere