vineri, 12 iunie 2015

Două cazuri interesante pe masa Comisiei de Disciplină a lu' "Don Lică"

Înaintea ultimei etape de campionat, Comisia de Disciplină a lu' "Don Lică" a avut de judecat mai multe speţe, unele simple, altele cu implicaţii ceva mai mari şi care merită a fi comentate.
Joc întrerupt, dar echipa declarată câştigătoare are cele mai multe sancţiuni!
Comisia a reuşit să stabilească un adevărat record, după ce la un meci întrerupt în minutul 40, la scorul de 0-0, a acordat victoria echipei căreia i-a aplicat cele mai multe sancţiuni! Este vorba de partida Viitorul Predeşti - AS Tg. Vechi Stănceşti. acolo unde gazdele au câştigat cu 3-0 la "masa verde", dar sancţiunile sunt următoarele:
- echipa Viitorul Predeşti - avertisment, 200 lei amendă - lipsa măsurilor organizatorice;
- antrenorul Cătălin Sandu (Viitorul Predeşti) - 2 etape suspendare, 100 lei amendă - pentru că "a avut un conflict cu un adversar"!!! Aşa o fi scris arbitrul în raportul său sau aceasta o fi încadrarea comisiei, pentru că o sancţiune pentru o astfel de faptă eu nu am mai auzit. Poţi să loveşti un adversar, să-l împingi, să-l bruschezi, să-l înjuri, să-l scuipi, dar... să intri în conflict cu el... Adică, ce i-a făcut? Concret!
- jucătorul Marius Mănăloiu (AS Tg. Vechi Stănceşti) - 3 etape suspendare, 120 lei amendă - pentru că a adresat cuvinte jignitoare adversarilor! Altă încadrare de doi bani, pentru că la ce schimburi de înjurături şi ameninţări au fost acolo, numai comisia lu' "Don Lică" putea lua astfel de sancţiuni, cu astfel de încadrări!
Arbitru bătut la un meci de juniori şi... 84 etape suspendare!
S-a spus în mai multe rânduri că Măneciu este Kosovo-ul arbitrilor prahoveni. Dacă la nivelul seniorilor pare că s-au mai îndreptat lucrurile, juniorii sunt mai hotărâţi să continue tradiţia. Ei bine, recent, la meciul cu Petrolul Ploieşti, arbitrul partidei a fost bătut de mai mulţi jucători, care s-au ales cu următoarele sancţiuni:
Gabriel Frâncu (36 etape suspendare, 500 lei amendă), Cătălin Ciobanu (24 etape suspendare, 300 lei amendă), Nicolae Bridinel (24 etape suspendare, 300 lei amendă). Şi clubul Avântul Măneciu a fost sancţionat cu avertisment şi o amendă de 200 lei pentru lipsa măsurilor organizatorice. Acum, întrebarea mea este, dacă nici în astfel de cazuri nu se merge la excluderea definitivă din viaţa sportivă a unor asemenea jucători, ce trebuie să se întâmple pentru ca onorabila comisie a lu' "Don Lică" să ia o asemenea sancţiune?! Răspunsul îl las în seama voastră...

13 comentarii:

  1. Fac pariu ca in campionatul viitor vor juca din primul meci. Pun un salariu....se baga cineva? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a dat 3-0 pentru Predesti deoarece echipa oaspete a refuzat sa mai joace dupa acel conflict din min 40! Arbitrul le-a dat timp sa se razgandeasca pret de 3 min,iar mai apoi a fluierat finalul vazand ca oaspetii nu au nici un gand sa revina pe teren.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pari a fi in tema cu ce s-a intamplat. Ne poti descrie "conflictul" din minutul 40?

      Ștergere
  4. Da...Antrenorii celor doua echipe si-au adus injurii reciproc,in consecinta arbitrul i-a eliminat pe amandoi,iar cand au iesit din teren s-au imbrancit,injurat,scuipat! Dupa acest episod oaspetii au refuzat sa mai joace motivand ca le este frica sa nu fie batuti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Macar sti ce s a intamplat in adevaratul Kosovo de faci comparatiile astea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. consider ca e o intrebare retorica... altfel, nu as intelege ce cauti tu aici!!!

      Ștergere
  6. Totul a inceput cind oaspetii au facut confunt iar gazdele au fost nevoite sa joace in 10 avind 2-3 jucatorii pe fals Cei doi antrenori au jucat pe vremuri la Negoiesti impreuna dar dupa confunt antrenorul gazdelor a inceput o serie de injuri si jigniri la adresa echipei oaspete dar mai ales la adresa fostului coleg de echipa Dupa circa 15 min a izbugnit si antrenorul oaspetilor cu jigniri In min 40 arbitrul vede cum Sandu Catalin i-l scuipa pe Manaloiu si-l pofteste afara din teren dar la indemnul observatorului i-l elimina si pe Manaloiu fara sa gideasca ca dincolo de gard nu exita niciun fel de securitate Odata vazut dincolo de gard Sandu sa repezit in antrenorul oaspetilor sciupindul si totodata lovindul cu pumnul acesta fugind in terenul de joc si impreuna cu jucatorii au cerut arbitrului sa fie protejatii de furia gazdelor (mai multi suporteri intrind pe suprafata de joc)si sa reia jocul in momentulsosirii politiei care fusese anuntata de antrenorul oaspetilor Dupa 3 min arbitrul fluiera finalul jocului si pleaca la vestiare uitind de echipa oaspete ca era inconjurata de oamenii gazdelor pe suprafata de joc deoarece oaspetii nu au parasit nici un min suprafata de joc Consider ca toata vina apartine arbitrului Dicu Madalin si observatorului jocului deoarece nu au solicitat de la inceput oamenii de ordine si nici politie cu toate ca la confruntare a izbugnit un mic incident legat de tricoul portarului de la oaspetii DAR CUM ORB LA ORB NU-SI SCOATE OCHII CEI DOI OFICIALII AU REZOLVAT RPB CAZUL FACIND DOAU RAPOARTE APROAPE IDENTICE DESPRE CELE INTIMLATE SI DE VINA FIIND ANRENORUL OASPERILOR NU EI PRT ORGANIZAREA IN PREALABIL A MECIULUI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok si atunci intrebarea mea este de ce s-a dat meci castigat cu 3-0 gazdelor?

      Ștergere
  7. Motivul comisiei de disciplina a fost ca la judecata nu a fost nimeni de la oaspeti dar de fapt comisia a avut o declaratie facuta de acestia dar aceea declaratie trb citita na aruncata sau uitata in sertar Dar daca aceasta comisie acorda cistig de cauza oaspetilor nu strica imaginea l-ui observator si marelui arbitru (bilbiit) Dicu Cei doi au luat decizia intreruperii jocului ptr a iesii bazma curata deoarece sigur daca nu venea politia se lasa cu scandal mare LA PREDESTI NU EXITA REGULAMENT AJF FALSURILE SI SCANDALUL SUNT LA ELE ACASA TOATE LA INDEMNUL ORGANIZATORILOR

    RăspundețiȘtergere
  8. Are dreptate cine a scris e macel la Predesti

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Dincolo de gard nu exista nicun fel de securitate" :)) Macar la Predesti exista gard,nu ca la Stancesti.Oameni de ordine chiar au fost si pe teren nu a patruns niciun spectator.Si scuza-ma ca iti spun dar nu poti sa vii ca oaspete la nivelul asta si sa te apuci sa ii faci pe cei de la gazde pret de min bune si continuu "saraci",chiar daca u ai o masina de teren de cateva mii...La meciurile celor de la Stancesti se intampla mereu ori cate un scandal (vezi cu C.S. Brazi sau Puchenii Mari) ,fie sunt nemultumiti de arbitrii,aparand cu un bener ca protest,scris ca vai mama lui

    RăspundețiȘtergere