vineri, 26 iunie 2015

Hagianu pleacă la mare cu 76 de copii

Luni, 29 iunie, Mircea Hagianu (foto) pleacă la mare, la Eforie Sud, în tradiţionalul cantonament pentru echipele de juniori din cadrul clubului său - Hagianu Mircea junior Câmpina. În prima săptămână vor pleca două grupe, în a doua, celelalte două, fiecare dintre ele având programate în afara antrenamentelor şi câte trei jocuri de verificare cu echipe de juniori din judeţul Constanţa.
"În  fiecare an, în acest cantonament, luam şi mulţi copii din familii fără posibilităţi, dar în acest an nu am mai putut face acest lucru, pentru că Primăria Câmpina nu a organizat încă selecţia de proiecte pentru finanţare nereambursabilă în baza Legii 350. În aceste condiţii, nu am avut ce face şi, din păcate, pe cei fără posibilităţi financiare, deşi mulţi foarte talentaţi la fotbal, nu-i pot lua în cantonamentul de la Eforie Sud", a declarat antrenorul Mircea Hagianu.

9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dor imi e de cantonamente... Foarte frumos.. Munca muncă.. Dar si distracție pe măsura!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. numai bani sint la putere in ziua de astazi merg in cantonamente toti excursionisti care trec prin fotbal ca voda prin loboda dar totusi amintirile raman si hagiau cu bani de la parintii care muncesc zi si noapte sa-l tina pe florea si putulica in cant sa manance ptr toata vara si cand tragi linie si termina copii junioratu nu mai gasesti unu sau doi nici la liga c prahova asa ca hai hmm hangianu versus baronica care are si el procent acum cu plecarea la mare ptr ca fierul sa ieftenit

    RăspundețiȘtergere
  6. Gresesti nu PUTULICA ci Putinica. Plangem ca nu ne da primaria bani, dar tare as vrea sa vad ca parintii care au platit cantonamentul la mare, au fiecare factura lor, pt cazare. Nu este normal ca un singur club sa faca antrenamente si jocuri oficiale pe un teren realizat din banii contribuabililor. Mai mult va rog DL. Sandu sa va interesati: cum va omologa clubul HM, inscrierea echipelor in campionatul viitor pe terenul sintetic fara un contract legal. Cu siguranta in campionatul viitor toate meciurile oficiale care sunt disputate pe teren sintetic, vor fi pierdute cu 3-0, HM Junior nu are o baza legala pt desfasurarea competitiilor pe acest teren. In fapt nu a avut, logic indifirent ca suntem la grupe de copii, nici campionatul trecut nu a avut baza legala. Dar in acest an o sa ne ocupam de acest caz si o sa eliminam aceste sincope chiar cu sprijinul AJF Prahova. Va rog sa il intrebati pe domnul Baltateanu cum a permis ca echipele HM sa joace pe acest teren ,fara sa aiba un contract legal. REALIZATI CA ACEST TEREN ESTE FACUT DIN BANII PRIMARIEI, IMPLICIT CONTRIBUABILI SI CA UN GRUP DE ADUNATURI ( exclud MH SI DH ), BENEFICIAZA ILEGAL DE ACEASTA BAZA...? Sunt foarte curios daca clubul HM a platit o singura taxa catre CASA STIINTEI, sa ne faca si noua o poza la factura. atata timp cat terenul costa o suma de bani pe ora de inchiriat, vreau sa vad cate facturi are clubul HM. Gata cu gluma, petitie si afara de pe acest stadion, ori platesti si te ingrijesti de aceasta baza ori OUT, nu avem nevoie de buruieni in Campina. Propun Dl Sandu sa ne relatati realitatea contractuala dintre acest teren si clubul HM Junior, dvs aveti toate intrumentele la dispozitie si plus de altfel fara parti-pris ne puteti demonstra fair play-ul DVS.
    Asteptam de la dumneavoastra un material transparent si plin de fair-play legat de activitatile care au loc pe acest teren, speram ca realitatea sa fie exprimata in scris pe un site campinean, noi ZDRENTELE o sa ne ocupam sa relatam realiateatea. Multumes.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar cu "Fortuna 2" ce se va intampla ? Oare va mai exista fotbal in Campina ? Ce se va intampla cu jucatorii de acolo ? Sunt multe intrebari de pus si putine raspunsuri , pacat de munca DM Vereu !

    RăspundețiȘtergere