sâmbătă, 21 noiembrie 2015

"Liga lu' Lică", etapa a 15-a, partida de sâmbătă după-amiază, rezultat

AFC Brebu - CS Păuleşti 0-1
Clasament
1. CS Păuleşti 15 13 1 1 63-13 40
2. CS Cornu 15 11 2 2 44-14 35
3. CS Blejoi 14 9 3 2 41-8 30
4. AS Tufeni 14 8 2 4 25-22 26
5. Avântul Măneciu 14 8 2 4 36-38 26
6. FC Băneşti 14 7 4 3 29-12 25
7. Teleajen Văleni 15 7 4 4 34-23 25
8. Astra II 15 7 3 5 28-23 24
9. CSO Plopeni 14 5 5 4 22-14 20
10. Unirea Cocorăştii Colţ 14 6 0 8 20-25 18
11. Unirea Urlaţi 15 5 0 10 22-36 15
12. Tricolorul Breaza 14 4 2 8 15-35 14
13. Progresul Drăgăneşti 14 3 4 7 24-27 13
14. CS Ceptura 14 3 2 9 15-38 11
15. AFC Brebu 15 1 2 12 13-46 5
16. Găzarul Surani 14 0 0 14 21-80 0 

18 comentarii:

  1. Buna seara. Sunt jucător de fotbal la CS Paulesti si vreau sa va povestesc ce am vazut astazi la Brebu la unii ,,jucători'' , dar nu-i pot numi astfel ca-i jignesc pe colegii lor de echipă. ,,Jucotorul cu nr. 4 politist de meserie ( aici se vede ca te faci poltist , chiar daca esti retardat) ,cum este acest nr. 4 care tot jocul a înjurat jucătorii echipei noastre , dar nu pot reproduce cum . Deci un ,,om'' care urmareste doar sa loveveasca , sa scuipe ,sa înjure nu cred că astfel de personaj nu are ce cauta in fotbal. Acum trecem la nr 18 zis TACALIE.Tacalie 😂😂 nu pot sa-l condamn ca săracu e batut de soartă. El nu are nici o treaba cu fotbalul , nu are decât un scop : cu ghetele lui pe filet 😂 nu urmărea decat sa lovească adversarii. In concluzie nu stiu cum sa-i numesc ,pt ca nu am cuvinte sa existe în DEX ( sa le explice cineva celor 2 indivizi ce înseamnă) ,cei 2 mineri nu au ce cauta nici in preajma terenului de fotbal,dară mite pe el. Stiu ca o sa mi se umple frigiderul dar dupa cum v-am spus atata pot si atîta stiu . SUNT LIMITATI. Multumesc si nu raspund la provocări

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce s-a intamplat azi la Brebu, nici la
    Super Liga nu am vazuT. De la teren, jucatori de fotbal, spectatori. Asemenea echipe nu au ce cauta in acesta divizie. Pe un teren bun, azi primeati o caruta de goluri, cum se intampla de altfel in toate deplasarile pe care le aveti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul asta este...acest TICALAIE este chiar " LAIE" in acest fenomen si nu numai....un incult, un personaj de care trebuie sa fim feriti pe aceasta lume....el de cand il stiu numai scandal, jigniri, loviri...asta cauta acest "imbecil"...politistul este un baiat care la cap fotbal "0" pacat ca acele haine nu il cizeleaza cat de putin si nici nu le respecta...savulescu: un baiat care ii place fenomenul , dar doar atat....inca nu isi da seama ca banii nu sunt deajuns ....lasa-te si dute la stana si tu....deci la Brebu = COSOVO...LIGA "B" VA ASTEAPTA...

    RăspundețiȘtergere
  4. dar voi ce a-ti juacat???va plangeti ca niste domnisoare dar nu uitati ca foptbalul e pt barbati nu pt femei si dc este asa dur cum ziceti voi de ce nu a luat dl.Neagu atitudine ca el nu tine cont de mama sau tata!!!!un jucator al Brebului.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai dati vina pe ticalaie sau pe nr.4 politistul ce naiba a.ti jucat voi azi?va tinut in sah o echipa dupa penultimul loc si mai presus de atat la sf.a-ti inceput sa trage-ti de timp ceea ce nu credeam vreodata!va vaicariti degeaba ca niste muieri ca nu va iesit nimic azi sau echipoa gazda va tibut trena cat a putut!suporter neutru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt neutru, echipa de suflet fiind Unirea Campina,cu care m- am deplasat peste tot in judet si pot spune ca la Brebu este Kosovo, nu sa schimbat nimic,aceiasi jucatori numerele 4 si 18, jucand la intimidare, scuipand, injurand si facand totul pentru a face din fotbal, o rusine,au ramas aceleasi animale salbatice. Au castigat cu 1- 0 ,asta insemnand trei puncte, cu 6 ,7 ocazii ratate,doua bare cred ca spune tot. La ce meci te- ai uitat? Esti din Cornu? Am vazut la 11 si meciul de la Cornu,civilzat. Doua echipe care joaca fotbal si nu circ ca cei din Brebu.

      Ștergere
  6. Raspund jucătorului de la Brebu. Voi ati incercat sa va daruiti cat puteti ,si poate ai dreptate in anumită parte. Cat despre arbitrul Neagu , dacă îi dădea rosu in prima repriză lui Tacalie cand s-a dus spre arbitru si l-a înjurat in fata ai ce spune. Eu te intreb atât: tu esti mândru de ce fac cei 2 colegi ai tai ,capitanul si Tacalie . Sau daca tu crezi ca asta e sport bărbătesc ce fac ei înseamnă că si tu esti la minte la fel ca el. Eu nu condamn decât pe cei doi MINERI sau RETARDATI restul au fost OK.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt jucătorul de la Brebu. Eu personal va felicit pt determinarea voastra. Dar vreau sa te intreb un singur lucru: esti de acord cu cei doi RETARDATI , MINERI din echipa ta? In spetă nr 4 căpitanul si nr 18 Tacalaie :))). Acesti indivizi ca nu îi pot numi jucători de fotbal tot meciul a scuipat, înjurat si au lovit fără mingie. Esti mândru ca joci cu ei in echipă??? Daca da, înseamnă că tu esti unul dintre ei. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnu care comentezi la adresa celor 2 jucatori de la Brebu de ce nu iti dai numele?? sti doar sa te vaiti.Cand a jucat Brebu la Paulesti i-ați injurat i-ați scuipat Rușine pentru comentariile care le-ai dat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau scuipat singuri, fiind umiliti.La 11- 1 cat au luat la Paulesti,nu mai era cazul, iar in retur la Brebu, au luat cinci,asta fiind motivul pentru care au jucat la intimidare,injurand si scuipand,facand totul pentru a nu lua multe sa nu sa faca de ras.De ras tot s- au facut, dar huluganic,rusine.Cand nu stii cu ,,basica''(neputinta) apelezi la injuraturi,scuipaturi, josnicii ce nu au legatura cu fotbalul,rusine fundasilor centrali,lasati alti tineri sa joace.

      Ștergere
    2. Sau scuipat singuri, fiind umiliti.La 11- 1 cat au luat la Paulesti,nu mai era cazul, iar in retur la Brebu, au luat cinci,asta fiind motivul pentru care au jucat la intimidare,injurand si scuipand,facand totul pentru a nu lua multe sa nu sa faca de ras.De ras tot s- au facut, dar huluganic,rusine.Cand nu stii cu ,,basica''(neputinta) apelezi la injuraturi,scuipaturi, josnicii ce nu au legatura cu fotbalul,rusine fundasilor centrali,lasati alti tineri sa joace.

      Ștergere
  10. Tacalaie cand a jucat la cornu era sa omoare un copil. I-a dat un cot in piept fara minge de l-a leșinat. Criminali si infractori aparati de doi trei milițieni din echipa. Nu o sa promovam anul asta si uite asa o sa pice si Brebu. Sa se duca sa joace cu Coada Izvor si cu Tipărești. Mai e puțin pana in vara.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta e parerea ta prietenas cu retrogradarea o sa ia o surpriza la vara!!!deci la anul tot in aceasta liga vom juca!Va ast din nou la Brebu ca sa vedeti atunci adevaratul Kosovo care ati zis voi, ce a fost ieri ,a fost o nimica toata dc tot ne acuzati de de tot felul de lucruri mincinoase domnisoarelor!UN SUPORTER AL ECHIPE!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai vedem! Mai e un retur în fct de ce jucatori vom aduce la iarna!Și dc nu scăpăm jucam un eșalon mai jos,dar în nici un caz nu ne vom desființa! Tase

    RăspundețiȘtergere
  13. Adevaratul Kosovo?!?!? Ba baieti trezirea fotbalul indiferent de liga in care se joaca nu trebuie sa fie un sport de contact si un prilej de refulare a propiei neputinte.

    RăspundețiȘtergere