duminică, 22 noiembrie 2015

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - CS Blejoi 0-2

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale etapei a fost cel de la Breaza, acolo unde se întâlneau două formaţii rănite Tricolorul Breaza - de evoluţiile modeste din această primă parte a campionatului; CS Blejoi - de ratarea locului secund, după înfrângerea chiar de pe teren propriu cu CS Cornu.
Nu a fost un meci grozav, un meci care poate fi inclus în nota generală a campionatului. La final, oaspeţii au fostc ei care au câştigat prin golurile marcate de Neagu (autogol), minutul 4, şi Ir. Dumitru, din penalty, minutul 75, după ce Ivan fusese oprit prin fault de portarul gazdelor.
La fluierul arbitrului Alin Gheorghe s-au aliniat echipele:
Tricolorul Breaza: Dogaru - Negotei, Neagu, Soreanu, Voinea - Duricu, Urdea, Alexe, Vintilă - Bunea, Stan. Au mai jucat: Muşa, Cârciu. Antrenor: Florin Stăncioiu.
CS Blejoi: A. Gheorghe - Cl. Stoica, Filip, Stanca, C. Mihai - Ir. Dumitru, Prodan - Vl. Badea, Ioniţă, Anghel - Ivan. Au mai jucat: Stăncescu, Bojoagă, Fl. Badea. Antrenor: Răzvan Vlad.
Declaraţii după meci:
Florin Stăncioiu, antrenor Tricolorul Breaza: "Am făcut un joc bun, cred că cel mai bun din acest campionat şi ar trebui să fie un etalon pentru ceea ce ne dorim de acum încolo. Am avut mult ghinion, pentru că ne-au bătut dintr-un autogol şi un penalty. Am avut şi noi câteva ocazii, chiar am avut momente când am dominat adversarul şi toate acestea mă îndreptăţesc să credem că suntem pe drumul cel bun".
Paul Mâinea, delegat CS Blejoi: "Cred că este o victorie firească după aspectul jocului, pe care l-am dominat, fără a avea nici un moment emoţii privind victoria. Şi spun acest lucru pentru că pe lângă cele două goluri, am mai avut o bară prin Cl. Stoica şi o mare ocazie a lui Ivan, singur cu portarul, ambele la 1-0 pentru noi, astfel încât diferenţa finală putea fi şi mai mare".

26 de comentarii:

  1. ce meci ati dominat voi ma? chiar nu va e rusine un pic asa :)))) ? la 0-1 trageati de timp de nu mai stiati de voi, daca dadea bebita gol acolo la sutul ala care a trecut putin pe langa se schimba declaratia de presa imediat nu? halal echipa de locul 3...sa ajungi sa te bati de la egal la egal cu aia de pe locul 13

    RăspundețiȘtergere
  2. Bebita te asteapta plopeniu😁😁😁 s pe stan la fel

    RăspundețiȘtergere
  3. Sovi te asteptam cu bratele deschise tu si inca 4 jucatori cu experienta tot de la cornu o sa vedem din iarna o sa se schimbe totul

    RăspundețiȘtergere
  4. Ooo bun daca o sa vina sovoiala si inca 4 jucatori succes breazea din iarna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sa fie retardati sa vina la breaza.pleaca de la locul 2 la locul 14 pentru ce?
      Si de la cornu nu pleaca nimeni:).

      Ștergere
  5. va dam rezervele sa urcati si voi in primele 8..:))

    RăspundețiȘtergere
  6. si pe tine vintila banestiu. desi azi parca nu ai jucat asa rau dar mai du te si mananca i nervii si lui ion burchi. ai nostri sunt consumati

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai e de munca la breaza ..ca sa ajunga unde ii e locul ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Bun era sovaiala ...dar nu mai e...ati renuntat prea usor la el...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai e de munca la breaza ..ca sa ajunga unde ii e locul ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Lasa ca sovaiala joaca bine acolo unde ii e locul printre lideri ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Un meci modest din toate punctele de vedere,altfel oarecum echilibrat,cu f. putine faze "lucrate",cursive,un joc in care aportul bancilor tehnice a fost nul!Totul a fost intamplator,realizari tehnice razlete,la Breaza prin Duricu si Bunea(buni jucatori,dar ale caror actiuni nu-si gasesc continuarea la nivelul colegilor),iar la Blejoi prin Prodan,Dumitru sau Ivan.Stancioiu are dreptate partial,Breaza a incercat sa joace,dar daca asta a fost un joc bun si ai avut o singura ocazie prin Bunea,atunci Dumnezeu cu mila!Breaza are un nucleu de 6,7 jucatori competitivi pt.acest nivel,poate mai mult,dar,probabil cauzele acestei comportari lamentabile sunt la cei care conduc aceasta echipa(conducatori,finantatori,antrenori)!

    RăspundețiȘtergere
  12. Şi atacanti trebuie, insa nici la fundasi nu sta bine Breaza. Umblati pe la Tufeni. . . Zecheru, Baraca. Pe la Draganesti. . .fratii Oprea. . . Ce mai asteptati?

    RăspundețiȘtergere
  13. Nea Florine,cum poti sa spui dupa un joc in care ai avut o singura ocazie ca ai facut un joc bun?Ca echipa e pe drumul bun?Nu mai faci curatenia de iarna?Pe cine dai afara?

    RăspundețiȘtergere
  14. Suta la suta o sa de duca 4 jucatori de la cornu cu sovoiala 5 deja sau.inteles la salariu 😆😆

    RăspundețiȘtergere
  15. si care sunt jucatorii aia minune? Peste , Chuy, Valica...eternele rezerve.

    RăspundețiȘtergere
  16. Titulari va zic io suta la suta o sa fie bine la breaza din iarna o sa term pe 5

    RăspundețiȘtergere
  17. Sovaiala e un atacant f. bun,cu talie,face asezare,devieri,tine de minge pana are sprijin,joc bun de cap,nu are viteza de deplasare deosebita,dar gandeste rapid,ar fi o revenire extraordinara pt. Breaza,dar,un mare pas inapoi pt.el.Acum Sovaiala este liderul din teren si vestiar probabil,al echipei care a jucat cel mai frumos fotbal din acest tur de campionat!Felicitari echipei,antrenorului si d-lui primar din Cornu!Aceasta echipa poate promova in liga a treia fara probleme!Stadion modern,ambitii,doar o evaluare a sustenabilitatii unui buget necesar acestui esalon!Bafta multa!Costin Plavache.
    I

    L

    RăspundețiȘtergere
  18. O sa vedem din iarna cati jucatori o sa vina la breaza 😆😆 mult succes noua

    RăspundețiȘtergere
  19. Bunea bebita
    la cornu din iarna 😆

    RăspundețiȘtergere
  20. Vintila.la banesti. Si.stan la cornu

    RăspundețiȘtergere