duminică, 17 iulie 2016

Costin Plăvache a condus primul antrenament la AS Tufeni

Sâmbătă, Costin Plăvache (foto) a condus primul antrenament al noii sale formaţii, AS Tufeni. A fost mai mult o acomodare şi o prezentare a noului antrenor, atât conducerea, cât şi antrenorul, dar şi jucătorii spunând ceea ce-şi doresc de la noul sezon, iar punctul comun pare a fi acela de a crea o echipă frumoasă, care să menţină echipa din Tufeni în prima parte a clasamentului, iar dincolo de rezultate, echipa să joace un fotbal cât mai frumos, cât mai plăcut ochiului.
Principala noutate în lotul formaţiei AS Tufeni a fost Vasile Oae, fost jucător la Conpet, la Unirea Câmpina, iar în sezonul precedent la CS Cornu.

4 comentarii:

  1. sunt foarte curios cum va evolua echipa, avand in vedere jucatorii care au fost adusi si antrenorul cu licenta A.In mod normal chiar ar trebui sa fie o echipa respectata. forzza tufeni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi ca lic A are o garanție? Plavache pe unde a fost o marionetă, a fost dirijat de toți conducătorii, de aceea nici nu a mai fost undeva de ceva timp. Asta spune multe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dureros e faptul ca unii erau decat o "tentativa"de conducatori.

    RăspundețiȘtergere
  4. comentarii sunt, insa tufenii nu au fost ultimii si vor termina mai sus decat anul trecut in clasament,acolo sunt oamenii trecuti prin fotbal.

    RăspundețiȘtergere