miercuri, 27 iulie 2016

Costin Plăvache speră să facă o echipă bună la Tufeni

Noul antrenor al formaţiei AS Tufeni, Costin Plăvache (foto), şi-a intrat serios "în pâine" şi are convingerea că având linişte şi stabilitate va putea crea o echipă bună, care să fie apreciată la nivel judeţean. În linii mari, lotul formaţiei din Tufeni va rămâne acelaşi cu care s-a încheiat ediţia precedentă de campionat. Deocamdată, sunt numai două noutăţi - Bojoagă (Petrolistul Boldeşti) şi Oae (CS Cornu), în schimb, plecând de la echipă Zecheru şi Ţânţaru, ambii spre FC Băneşti, dar ce de-al doilea doar în probe, până se va ajunge la o eventuală înţelegere între cele două cluburi.
Costin Plăvache a iniţiat şi un anume program de pregătire, intercalat cu meciuri amicale al căror scop a fost tocmai identificarea problemelor din lot şi punerea la punct a relaţiilor de joc în noul sistem tactic gândit de tehnicianul originar din Breaza.
Sâmbătă, 30 iulie, de la 11.00, AS Tufeni va disputa un meci amical cu CSO Plopeni, în deplasare.

4 comentarii:

  1. Sa-ntelegem ca nu a fost liniste si stabilitate înainte de meciul cu coada calului...pardon izvor echipa antrenata de antrenor cu licenta pro...de aceea ne-au bătut,noi avem antrenor licenta A. Daca ne bate echipa de liga inferioara... (scuze si tot respectul ptr echipa adversa)credeti ca mai putem fi echipa respectată ? Oricum bafta in noul sezon ca avem cu siguranta nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe cuvantul meu daca te inteleg,nu stiu ce vrei sa spui mereu cu comentariile astea complet idioate,frate ai ceva cu echipa asta,iti sta ceva in gat?Spune omule ca incercam sa ti satisfacem curiozitatile "rautatile gratuite".

      Ștergere
    2. Coada Izvorului nu e dintr-o liga inferioara. Au promovat in liga A.

      Ștergere
    3. Un raspuns pentru toti rautaciosii:
      AS TUFENI se pregateste pentru noul campionat intr-o stare de spirit foarte buna. Odata cu schimbarea antrenorului, jucatorii sunt prezenti in numar mult mai mare la sedintele de antrenament si chiar le place sa faca efortul impus de domnul antrenor.

      Ștergere