miercuri, 27 iulie 2016

"Tricolorii" din Breaza aşteaptă lămuriri privind viitorul echipei de la noul Consiliu Local

Tricolorul Breaza este o formaţie care aparţine exclusiv Consiliului Local Breaza şi pentru că în urmă cu mai bine de o lună au fost alegeri locale - în urma cărora, Breaza are un nou primar şi o nouă componenţă a Consiliului Local - totul privind viitorul echipei de fotbal este direct legat de o decizie a noului Consiliu Local. De altfel, chiar mâine, joi, 28 iulie, Consiliul Local Breaza se va reuni în prima sa şedinţă ordinară, având pe ordinea de zi şi desemnarea noului Consiliu Director al CSO Tricolorul Breaza. Abia, apoi, cel mai probabil chiar vineri, noul Consiliu Director ar urma să se întâlnească şi să decidă asupra viitorului echipei de fotbal. De altfel, tocmai din cauza acestor formalităţi birocratice, brezenii s-au văzut în imposibilitatea de a face vreun transfer!
În ciuda acestor probleme, antrenorul Florin Stăncioiu şi-a continuat treaba, dar este circumspect în privinţa viitoarei decizii a Consiliului Local: "Nu ştiu ce decizie se va lua, pentru că aici intervine politicul, dar ceea ce ştiu este că dacă nu se mai doreşte să se continue acest proiect, atunci eu nu mai rămân la echipă".
În ultima vreme, sub comanda lui Stăncioiu aşteptând o decizie favorabilă a Consiliului Local s-au aflat Barbu (Avântul Măneciu), Naftanailă (Progresul Drăgăneşti), Antal şi G. Radu (FC Băneşti), dar o decizie definitivă şi în privinţa stabilirii transferurilor se va lua doar după desemnarea noului Comitet Director al clubului.
Până atunci, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 11.00, pe arena din Parcul "Brâncoveanu", Tricolorul Breaza va întâlni într-un meci amical formaţia AFC Brebu.

8 comentarii:

  1. Stancioiu a fost "ales" politic,fiind omul lui Balasescu!Acum ,se face ca l-a sustinut pe Richea!"Cordita" mare nea Stancioiu!Si daca pleaca ce?Nu-l plange nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar esti pr da rau tare mars ati omorat echipa de liga 2 prostul de ferastraieru si bebeto mars la zidarie o sa va gasesc odata eu fac parte din vechea galeri a tricolorului voi in banci intre blocuri va salut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Prost esti tu de bubui lingaule.stiu cine esti,dar esti prea prost ca sa ma cobor la nivelul tau...da-ti numele boschetule,aici.Bebeto

      Ștergere
  3. E de rasul curcilor la Breaza.....se aduna 'jucatori' prin vorbe si se promite marea cu sarea,unora ce nu mai au treaba cu acest sport!!!o sa va cruciti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare jucator naftanaila, caracter zero. Continua-ti tot aşa
    şi veti câştiga lingura de lemn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia zi, amice, cu ce ți-am demonstrat ca am caracter 0? Alex Naftanailă

      Ștergere
  5. Bv stancioiule am făcut ce doreai la echipa ai adus numai mercenari brezenii i-ai dat afară.mai poate fi numită echipa orașului când vin numai parveniți si mănâncă banii primăriei.rusineeeeee mare

    RăspundețiȘtergere