miercuri, 27 iulie 2016

La FC Băneşti se schimbă aproape o echipă întreagă

Dincolo de tensiunile legate de viitorul ocupant al băncii tehnice a echipei FC Băneşti (despre care am scris pe larg - aici), la această echipă s-au produs multe mutări şi la nivelul lotului de jucători şi, cu siguranţă, acestea nu se vor încheia odată cu stabilirea antrenorului principal.
Astfel, conform antrenorului din acest moment al echipei, Ion Burchi, "Istrate, Stroescu şi Băcioiu au plecat de la echipă, G. Radu nu a venit la cea mai mare parte a antrenamentelor şi a fost în tatonări pe la alte echipe, Budileanu nu a mai venit la antrenamente, Popa este plcat din ţară şi ar urma să revină undeva în jurul datei de 4-5 august, G. Dumitru se pregăteste cu echipa de juniori a CS Câmpina, Fl. Ene este în discuţii şi aşteptăm încă un răspuns de la el, iar Burloiu încă nu-şi revine după accidentarea gravă din sezonul trecut.
La capitolul noutăţi, putem aminti portarul Ionuţ Cojocaru, de la CS Ceptura, Lucian Zecheru, de la AS Tufeni, Costin Pantilimonescu, de la CS Păuleşti, Robert petrea, de la CSM Ploieşti, fiind în discuţii avansate cu AS Tufeni şi pentru Narcis Ţânţaru. De asemenea, din punctul meu de vedere, mai ales dacă nu se lămuresc lucrurile cu jucătorii mai vechi de la echipă, ar mai trebui minimum doi-trei jucători", a punctat antrenorul Ion Burchi, cel care - reamintesc - ar trebui să afle în această seară dacă va ai continua sau nu pe banca tehnică a formaţiei FC Băneşti.

Un comentariu:

  1. Bravo "domnilor"! Ati terminat imparteala si va dat cu virgula si acum va scoateti ochii? "Niste tarani"vorba cartii.

    RăspundețiȘtergere