marți, 5 iulie 2016

Grigorescu şi Abrudan, observatori în primul tur preliminar al Europa League

În manşa secundă a primului tur preliminar din Europa League, România este reprezentată de doi observatori pentru arbitri, care au fost delegaţi astfel:
Nicolae Grigorescu (foto stânga) - observator de arbitri la jocul FC Jelgava - Breidablik, care va avea loc la Jelgava (Letonia). În tur, letonienii s-au impus în deplasare cu 3-2. Fostul asistent FIFA din Timişoara va observa o brigadă din Feroe, formată din Petur Reinert – Regin Egholm, Andreas Petur Hansen – Dagfinn Olsen. Observator de joc este Sergiu Lisnic (Moldova).
Patriţiu Abrudan (foto dreapta) - observator de arbitri la jocul FC Lusitans - NK Domzale, care va avea loc în capitala micului principat Andorra, Andorra la Vella. În tur, slovenii s-ai impus cu 3-1. Acest joc este arbitrat de Stanislav Todorov – Divan Valkov, Alaksandar Atanasov – Georgi Kabakov (Bulgaria), observator de joc fiind John Taylor (Scoţia).
Ambele partide au loc joi, 7 iulie, cea din Letonia de la ora 18.30, iar cea din Andorra de la 21.30, în ambele cazuri fiind vorba de ora României.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu