luni, 15 august 2016

Haţegan arbitrează pe Maracana semifinala Jocurilor Olimpice

Sunt câteva stadioane cu adevărat legendare în lume, unul dintre acestea fiind "Maracana" din Rio de Janeiro. Ovidiu Haţegan va avea privilegiul să arbitreze pe acest stadion şi nu orice meci, ci semifinala Jocurilor Olimpice, Brazilia - Honduras. Meciul este programat miercuri, 17 august, de la ora 19.00 (ora României).
Haţegan va fi ajutat de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în vreme ce arbitri de rezervă vor fi Fahad Al Mirdasi şi Abdulah Alshalwai, ambii din Arabia Saudită.
Observatorii partidei vor fi Dagmar Damkova (Cehia) - pentru arbitraj, şi Walter Sieber (Canada) - pentru joc.
Nu cred că greşesc dacă afirm că Ovidiu Haţegan este primul arbitru român care conduce un meci pe "Maracana", iar pentru tânărul arbitru din Arad va fi primul meci pe o arenă cu o asemenea capacitate - 78.639 locuri. Haţegan şi colegii săi au mai fost pe "Maracanad", dar ca spectatori, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice (foto). Haţegan a mai condus la turneul olimpic din Brazilia o singură partidă Brazilia - Irak 0-0, la Brasilia, fiind rezervă în alte două jocuri: Mexic - Germania, la Salvador, şi Argentina - Honduras, la Brasilia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu