duminică, 14 august 2016

Italianul Daniele Orsato arbitrează Steaua - Manchester City

UEFA a anunţat numele oficialilor pentru partidele de marţi, 16 august, din prima manşă a play-off-ului Champions League. Partida Steaua Bucureşti - Manchester City, care va începe la ora 21.45 şi se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti, va fi arbitrată de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Daniele Orsato (foto).
Născut pe 24 noimbrie 1975, Daniele Orsato se află din anul 2010 pe lista FIFA. Pe 23 mai 2012 a condus finala Cupei României, Dinamo - Rapid 1-0, chiar pe stadionul pe care va avea loc meciul de marţi.  De asemenea, pe 5 decembrie 2012 a condus un meci celebru pentru istoria recentă a fotbalului românesc, Manchester United - CFR Cluj 0-1, în grupele Champions League, iar pe 21 august 2014 a condus partida Petrolul Ploieşti - Dinamo Zagreb 1-3, în play-off-ul Europa League. În cariera sa, Orsato a condus semifinala Campionatului Mondial Juniori sub 20 ani din Noua Zeelandă 2015, Brazilia - Senegal 5-0. Precedentul joc internaţional condus de Orsato a fost pe 26 martie anul acesta, amicalul Rusia - Lituania 3-0. În această vară, Orsato a fost arbitru adiţional în brigada lui Nicola Rizzoli la EURO 2016 din Franţa.
Brigada italiană este completată de asistenţii Riccardo Di Fiore, Lorenzo Manganelli, adiţionalii Paolo Mazzoleni, Carmine Russo şi rezerva Matteo Passeri.
Observatorii partidei de la Bucureşti sunt polonezul Zbigniew Przesmiycki - pentru arbitraj, şi cipriotul Adonis Procopiou - pentru joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu