marți, 30 august 2016

Liga A, etapa a 3-a, primul joc

În devans faţă de restul etapei, astăzi a avut loc la Blejoi partida CS Blejoi - Petrolul Ploieşti. Partida s-a jucat astăzi la solicitarea clubului ploieştean, căruia se pare că toată lumea îi face toate poftele. Inclusiv, cei care fac delegările arbitrilor, trimiţând pentru această deplasare un fost vajnic reprezentant recunoscut al galeriei "lupilor galbeni", Robert Nuţu. Că ploieştenii au deschis scorul din pelanty, din prima repriză, prin Cl. Tudor, nici nu a mai contat, într-un campionat care pare antamat încă dinaintea startului. Apoi, după pauză, D. Nae şi I. Dumitrescu au stabilit scorul final, 3-0 pentru Petrolul, care se instalează pe primul loc, dar fără glorie!

16 comentarii:

  1. Bv se stie cine promoveaza

    RăspundețiȘtergere
  2. pai doar ati vazut ca nea silvica a stat la meciul cu tufeni in zona rezervata oficialilor de joc pe ilie oana...desi nu poseda aceasta calitate...asa ca despre ce vorbim?

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost prezent la meci ca spectator neutru dar mi-am pierdut timpul degeaba la astfel de meci, d-le paul mainea trebuie sa stam toate echipele capra cu marele petrolul ??? cum sa fii de acord sa muti tu echipa gazda meciul mai devreme cu 4zile ca sa-i aiba pe cei de la boldesti in echipa ? o sa fie un campionat urat , ordinar .auzi arbitru robert nutu :))poi de ce nu a arbitrat tavi grigore ??? rusine ajf rusineeeee

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ar fi bine ca echipele care au meci cu petrolul sa nu ne prezentam si sa se joace celelalte 7 meciuri ale etapei care chiar au farmecul si miza lor ???

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ce va mai mira la jaf prahova?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ajutor pe toate fronturile,inclusiv adversarii.

    RăspundețiȘtergere
  7. in principiu, intr-o tara si un ajf normal, cs blejoi trebuia sa joace ieri cu rapid mizil sau gazarul surani. practic, suntem in judetul lui crangasu, unde se anuleaza suspendari pe whisky, unde joaca intre ele echipe care au 22 de jucatori toti pe fals, unde daca va amintiti zecheru are trecute pe legitimatii facute in 2010 legitimari din 2003, unde bati un arbitru, iei 2 ani suspendare si in 6 etape esti bun iar de joc, unde viza medicala pe carnet ti-o pune nea titi care brusc a dobandit si calitatea de medic sportiv...asa ca bineinteles ca pentru marele petrolul se fac exceptii, ca atunci cand investeau maradona la unirea se trageau toti la o parte ai naibii...pentru asu poli din liga 2 actual, nu a facut nimeni nicio exceptie, de exemplu. de ce in tara asta toti spagarii si toate caracterele infecte si de 2 lei se gasesc la tot pasul? si ne mai gandim ca nu demult, la un congres ajf cand a candidat o anume persoana impotriva lui crangasu pentru presedintie, a iesit din sala huiduita si imi zicea un conducator de la o anume echipa "nu il dam noi afara pe nea silvica sa ii punem pe hotii astia in locul lui"...deh, cum e turcul, si pistolul. sanatate tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  8. putinii fideli cititori care au mai ramas de va citesc acest site se vor duce si aia....halal...de ce ne mai miram: suntem romani

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta nu e Petrolul.Tavi Grigore in loc sa pregateasca echipa se ocupa de celelalte echipe,sa nu joace.Paul Mainea,o rusine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aveti dreptate dar si cine sa promoveze?paulestiul anul trecut au fost mai mult decat penibili despre ce vorbim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca au echipa sa promoveze...dar asta nu inseamna ca toate echipele cand vine petrolul trebuie sa stea capra si sa joace si sa faca ce vor aia...daca imi spune mie cineva ca orice alta echipa era de acord sa joace cu petrolul martea ca sa joace aia 2, eu mananc telefonul asta de pe care scriu

      Ștergere
    2. dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam toti ceilalti capra cum a stat paul mainea ieri ...sa promoveze, corect, dar sa joace si fotbal . atata tam tam pentru nimic . poi daca asta e petrolul atunci vai de capul nostru ...si suporterii astia frumosi , gazarii mai usor cu injuriile si tot felul de mizerii , daca esti suporter sustine echipa nu injura nonstop . cel putin ieri cred ca mai mult de jumate din ei au venit doar sa injure .nu aveam nevoie de asa ceva la liga d .

      Ștergere
    3. de ce a fost paulestiul penibil ? fii mai explicit,,,k nu au avut bani de div,c,e una...k in rest a batut tot la scor in judet si la baraj...asa k vb.degeaba de paulesti...

      Ștergere
  11. pana si crainicul de la blejoi tipa cand dadea gol petrolul :))))))))))) despre ce vorbim noi aici nene?

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate o sa joace odata in anul asta si petrolul la ora si in ziua etapei asa cum joaca toate echipele, nu duminica la 11, nu martea ca pleaca aia de la boldesti. Poate.

    RăspundețiȘtergere