sâmbătă, 29 octombrie 2016

Bianca Giuran, prezenţă inedită pe un stadion din Liga A

Meciul din această dimineaţă, de la Blejoi, dintre CS Blejoi şi AS Tufeni, scor 9-1, a avut parte de o premieră. Partida a fost condusă de Bianca Giuran, o tânără de numai 21 ani, fiica fostului arbitru constănţean Iulian Giuran. Dar premiera nu a fost că la centru s-a aflat o reprezentantă a arbitrajului feminin şi nici că aceasta vine din alt judeţ. Premiera a fost că acestă arbitră este membră a echivalentului Comisiei de Arbitri din regiunea Cote d'Azur, din Franţa, având ecuson al acestei regiuni.
De altfel, Gheorghe Biziniche, fost arbitru de primă divizie, în prezent, preşedinte al grupării din Blejoi, ne-a declarat: "Am avut astăzi un arbitraj foarte bune al unei fete, fiica fostului meu coleg de arbitraj, Iulian Giuran, iar după prestaţia ei de astăzi mi-a părut extrem de rău să aflu că ea arbitrează deja în Franţa, unde se va stabili definitiv din vara anului viitor. Foarte probabil, în scurt timp, va reprezenta Franţa în arbitraj şi încă o dată mi-am pus problema de ce ne pleacă valorile, de ce nu ştim să le păstrăm?"

7 comentarii:

  1. O cheamă bianca ,nu biana .are un look nordic.daca la cat e de frumoasa ,are si aptitudini in arbitraj in aceeasi masura,atat,teoretic cat si fizic ,va ajunge departe.totusi nu inteleg de ce a avut ecuson francez si nu roman in piept?cred ca in franta nu ar fi putut sa oficieze cu cel roman

    RăspundețiȘtergere
  2. O cheamă bianca ,nu biana .are un look nordic.daca la cat e de frumoasa ,are si aptitudini in arbitraj in aceeasi masura,atat,teoretic cat si fizic ,va ajunge departe.totusi nu inteleg de ce a avut ecuson francez si nu roman in piept?cred ca in franta nu ar fi putut sa oficieze cu cel roman

    RăspundețiȘtergere
  3. La nea marean in ograda trebuie sa iti cmperi tu ecuson...si la cat o sa arbitreze pe aici, ce rost avea sa-si cumpere unul.

    PS: Nea Bizi, tot cordiță ai rămas!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa se dea mare si ea... :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce se intampla cu as tufeni??!!

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce e slaba rau, ca vad ca are corp armonios!!!:)))

    RăspundețiȘtergere