sâmbătă, 29 octombrie 2016

Liga A, etapa a 11-a, partidele de sâmbătă după-amiază, rezultate

Astăzi au avut loc primele meciuri ale etapei a 11-a din Liga A Prahova. S-au înscris 18 goluri în 6 partide şi s-au consemnat şi câteva rezultate mai puţin scontate. Ultimele jocuri ale rundei sunt programate duminică dimineaţă. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

6 comentarii:

  1. Paulesti.....o echipa de MASCARICI.

    Acest margarit..."MARGARINIA,LUMANARE,DAMIGENE ",este orice....sponsor,prieten,dar clar nu ANTRENOR....Mai oameni buni...cei care a-ti fost la meci astazi....cea-ti vazut la Paulesti ????????????????....a-ti vazut un pic de circ pe banca...gresesc... e ceva normal la Paulesti......,dar fotbal ioc ...Cum au castigat campionatul anul trecut?????....este o mare enigma....o echipa vai mama lor..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alooo stai cuminte nici chiar asa... Echipa de măscărici, de ce??? Chiar au pasat, au jucat iar de Margarit stai cuminte măcar sa mai fie în județ oameni ca el care fac asta din pasiune și mai și baga bani din propriul buzunar. Au fost alte echipe anul asta la brebu și au luat puncte și fotbal zero pe când ei chiar au jucat iar locul lor în clasament nu e acolo.Delegat Afc Brebu. Pana Octavian.

      Ștergere
  2. Sandele,ai devenit petrolist?.vezi ca petrolul are 27 de pct, nu 29

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandele,ai devenit petrolist?.vezi ca petrolul are 27 de pct, nu 29

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt baietii de la petrolul, care se laudau pe fb ca zdrobesc pe oricine prind: nu, baieti, nu zdrobiti nicio echipa care joaca un minim de fotbal si nu e blat, cum a fost blejoiul. fara intariri, daca dati de o echipa calumea la baraj, va zdrobesc aia pe voi de uitati ce-i fotbalul. asa ca mai usurel cu figurile astea, frumosilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce echipa aveau anul trecut, ce echipa au anul asta ..

    RăspundețiȘtergere