duminică, 23 octombrie 2016

Liga A, etapa a 10-a, rezultatele partidelor de duminică

Astăzi au avut loc ultimele două meciuri ale etapei a 10-a din Liga A. Rezultatele complete şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

5 comentarii:

  1. Japca iar la Paulesti.Blejoiul a egalat dint-un ofsaid de 4 metri,dupa care nu a mai ajuns la poarta,dar....arbitru Bebe Zahiu,care a spus ca nu trece peste tusier,dar dupa gol a trecut de doua ori tot in favoarea Blejoilui.RUSINEEEEEE lui crangasu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Zahiu,fara coloana vertebrala,care dupa ce a facut praf meciul Paulesti-Banesti, a avut tupeul sa ceara scuze jucatorilor de la Paulesti,dand vina pe tusieri,ca si cand el nu a facut parte din brigada de arbitrii de la acel meci.Din bun simt ar fi trebuit singur sa va recuzati, chiar daca ati fost delegat de mai marii arbitrajului prahovean.Acum iar o sa iti ceri scuze?????????

    RăspundețiȘtergere
  3. Zahiu,fara coloana vertebrala,care dupa ce a facut praf meciul Paulesti-Banesti, a avut tupeul sa ceara scuze jucatorilor de la Paulesti,dand vina pe tusieri,ca si cand el nu a facut parte din brigada de arbitrii de la acel meci.Din bun simt ar fi trebuit singur sa va recuzati, chiar daca ati fost delegat de mai marii arbitrajului prahovean.Acum iar o sa iti ceri scuze??????????.Dar cum blejoiul este echipa a doua a petrolului(a se citi satelitul petrolului)?????

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe astia de la paulesti nu i a anuntat nimeni ca de promovat nu au voie sa retrogradeze au voie hahaha

    RăspundețiȘtergere