marți, 18 octombrie 2016

Scandal pe tema arbitrajului după meciul CS Blejoi - FC Băneşti 2-0

Partida din această după-amiază, contând ca restanţă a etapei a 5-a, dintre CS Blejoi şi FC Băneşti, scor 2-0, a iscat un adevărat scandal pe tema arbitrajului. Iată părerile celor două tabere pe tema prestaţiei lui Ovidiu Oprea:
Aurel Covrig (FC Băneşti): "Japcă! Astăzi, rezultatul corect a fost Ovidiu Oprea - FC Băneşti 2-0! Am jucat mai bine de 35 minute în inferioritate, Stănescu fiind eliminat extrem de uşor, pentru două simulări, dintre care cel puţin una a fost penalty clar, jucătorul având hematom pe tibie în urma intervenţiei apărătorului. Am avut trei penalty-uri, în afara celor două la Stănescu mai având unul în minutele de prelungiri, atunci când nouă ne-a fost refuzat un penalty, gazdele au scăpat pe contraatac şi au făcut 2-0. Dincolo de aceste faze clare, ne-a acordat o sumedenie de cartonaşe galbene, multe nejustificat şi nu ne-a lăsat deloc să jucăm. Am convingerea că a fost totul premeditat, ca formaţia din Blejoi să recupereze punctele pierdute cu Petrolul, dovadă fiind că la numai câteva minute de la finalul partidei, unul dintre oficialii gazdelor vorbea la telefon cu preşedintele AJF-ului şi îi raporta că totul a decurs bine! Am vrut să ne retragem la pauză de pe teren şi am informat arbitrul că dacă va continua aceeaşi prestaţie şi în repriza a doua îi lăsăm să joace ei! Din păcate, Oprea avea tema stabilită şi şi-a îndeplinit-o!"
Gheorghe Biziniche (CS Blejoi, fost arbitru în Divizia A): "Nu l-am mai văzut până acum pe acest Ovidiu Oprea, dar mi-a plăcut, pot spune că a fost un arbitraj excelent! Oaspeţii au venit extrem de nervoşi şi au transmis această stare tuturor celor prezenţi la meci, incitând în permanenţă. Antrenor lor, Vişan, a strigat în permanenţă la arbitru, a protestat la orice decizie... Am înţeles că se ocupă şi de pregătirea unor grupe de juniori. Dacă filmam astăzi meciul şi-l arătam copiilor pe care îi pregăteşte, ce ar fi înţeles acei copii?! Apoi, Stăncescu, fostul nostru jucător, a vrut el să demonstreze ceva şi a avut două simulări grosolane. Spre cinstea lui, arbitrul Oprea nu s-a lăsat păcălit şi l-a sancţionat de fiecare dată! Mai rara se întâmplă aşa ceva şi sunt convins că 9 din 10 arbitri s-ar fi păcălit măcar la una dintre faze. Nu am înţeles nici atitudinea unora dintre conducătorii formaţiei oaspete, care păreau porniţi să se revolte... Păcat pentru că echipa lor a jucat bine, noi am avut o zi ceva mai slabă decât de obicei, dar mi separe inacceptabil să aduci o asemenea stare de nervozitate şi iritare la un meci, care practic nu avea nici o miză prea importantă".

59 de comentarii:

  1. Cred ca acest bizinichie a vazut vreun meci din 70 pai daca al 2 lea fault la stancescu in careu nu a fost 11 m inseamna ca a arbitrat camile

    RăspundețiȘtergere
  2. Marele Crangasu este pt Petrolul Ploiesti. Simplu si atat. Mai multe cred ca o sa vb cand Petrolul o sa promoveze fara sigla si palmares. Seara buna dl Petrolist. Lasa omule fotbalul ca tare imi este ca usor usor stimata sectie DNA Ploiesti o sa te invite la o cafea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigla si palmaresul este la vivi rachita si or sa o vada cand isi v a face echipa vivi la vara cu ele.o sa isi bata joc de ei vivi si bine le face

      Ștergere
  3. sunt arbitraje care nu au nimic comun cu ideea de corectitudineeste normal cand seful arbitrilor din prahova efectiv nu vede jocul unde sa delegat ce sa mai spui de celelelte jocuri

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat sa mai mearga Covriguleee cu pomanaaa! La cat ai furat tu!!! Revino'ti!!!! :)))). Cel mai mare hot de la bănești!

    RăspundețiȘtergere
  5. Covriguleeee te'au ajuns blestemeleee hotomanuleeeeee!!!!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa intors roata Covrig,la Paulesti cand ati castigat cu 3-2 erai bucuros,cu trei goluri valabile anulate celor de la Paulesti.Arbitrul Enache a luat sase etape suspendare pentru viciere de rezultat si toate bune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. As dori sa fac un mic comentariu la acest meci. In primul rand sunt un vechi addmirator al fotbalului prahovean si urmaresc etapa de etapa meciureile mai importante din Liga A Prahova.Astazi din intamplare am renuntat sa merg la Baicoi sau Paulesti si am ales meciul de la Blejoi. Nu am vrur sa-l deranjez pe domnul Paul Mainea cu care ma cunosc de foarte mult timp,asa ca am urmarit meciul din spatele portii acolo unde se parcheaza masinile. Motivul a fost destul de simplu fiind putin racit in tribuna era curent prea mare,asa ca daca imi era frig intram in masina.Meciul a fost in general bun daca nu ar fi fost stricat de arbitru. Blejoiul a prins o zi mai slaba si a fost dominat de Banesti la toate capitolele. Dar cum este si in viata nu intotdeauna castiga cel mai bun. Referitor la arbitru,imi pare rau sa o spun dar a fost pe fata impotriva celor de la Banesti. Degaba se agita domnul Bizinichi care mai spune ca a fost si arbitru in Divizia A. Eu am fost cel mai aproape de faza respectiv dupa arbitru meciului. Fault clar, fara dubii. Domnul fost aarbitru divizionar era probabil sus langa domnul Paul si cine stie ce face de nu a vazut faultul grosolan care trebuia caronas rosu direct jucatorului de la Blejoi si binentele automat eliminare.Dupa cum spune domnul arbitru divizionar A, arbitrul a fost excelent. Sigur ca da,dar pentru Blejoi. Eu zic ca a avut sau are orbul gainelor. Nu domnule arbitru divizionar nu se arbitreaza in maniera aceasta,iar daca dvs. ati arbitrat la viata dvs. in aceasta maniera ati fost o catastrofa.Daca in 1993 cei de la Dinama v-ar fi tras o mama de bataie era bine domnule arbitru divizionar,astazi nu ati mai fi vorbit in dodii. E pacat ca la varsta dvs. vorbiti enormitati. Sa cred ca nu va mai ajuta vederea? Sa cred ca sunteti subiectiv ca de obicei? Sa cred ca la varsta dvs. era mai bine sa va plimbati nepoteii? Daca sunteti convins ca 9 din 10 arbitri s-ar fi lasat pacaliti arata cat de greu va judeca mintea. Nu domnule divizionar A,10 din 10 arbitri ar fi dictat lovitura de la 11 metri si eliminare. Dvs. erati departe de faza si in asemenea situatie era mai bine sa va abtineti de la orice comentariu. Prin interventia dvs. recunoasteti implicit ca arbitrul a facut legea in teren in favoarea echipei din Blejoi. Sa stiti ca o schipa mare cum este formatia din Blejoi nu are nevoie de asemenea arbitri si de dvs. ca sa castige un meci. Este o echipa serioasa care de ani de zile se claseaza printre cele mai bune echipe din Liga A Prahova.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce faceti mai Afc Banesti-Urleta ? Se scufunda corabia ? 2-2 la Captura si acum 2-0 la Blejoi...Acum nu mai este Ion Burchi de vina ? Ce faci Covrig,Visan ? Nu mai comenteaza nimeni acum daca era Ion Burchi erau lejer 10 comentarii...Apropo Pistol ce face Visan al tau ? �� Sunteti niste amatori cu toții sunteti vai de voi...Intr un an va desfintati si voi...Visane baga l pe Mugurel meci de meci si da i si numarul 10 ca te da si pe tine Boncu afara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca vorbesti si tu sa te afli in treaba, ca si Biziniche, Visan 4 clase peste toti jucatorii, cred ca are 37-38 de abi dc nu gresesc, la ve ritm are joaca la lg 2, eu astazi l am vazut dupa 3-4 ani, te a dat afara pe tn de pe acolo?

      Ștergere
    2. Cat de dobitoci sunt unii din voi...Bai pacaliciule prost ce esti Mugurel numai este de mult la echipa

      Ștergere
    3. Ioane ai fost cam suparat sambata...Amatorii astia de la Banesti dabia au batut cu 11-1.Burchi numai comenta aiurea k echipa mark cu tn antrenor intr-un campionat 11 goluri.

      Ștergere
  10. Bv Nea Bizi,Covrig du-te oa capre!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. hotu de covrig striga hotii, el cel mai mare jepcar striga japca....scarba ordinara:)))) hai blejoi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Meci arbitrat de oprea intr.o singura direcția azi la blejoi.cum se vezi doar tu simulare cand toate tribună râdea pe înfundate?esti penibil frate,de.ai facut de cacao azi

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu totii sufera din cauza ta,Covrigel.Esti un om de joasa speta.Vrei sa fii conducator dar tu esti facut pentru santier.Si daca ai dreptate lumea nu te mai crede.Toata liga A stie ce fel de om esti.Te vorbesc toti pe la colturi ca umbli la arbitrii.Din suflet ma bucur daca te-au facut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dk umbla la arbitri nu se intampla asa ceva ce s-a intamplat ieri bai penibilule.Nu conteaza cf in viata bv lui k se descurk a realizat multe pana ak.Uni din voi nu aveti ce pune pe masa com de foame k nu va place "santierul"

      Ștergere
  14. Baaa manca 2-0 la blejoi .....mai taceri drq din gura ca ati batut cu japca

    RăspundețiȘtergere
  15. Arbitraj de tot rahatu ...penalti clar pt afc si nu se acorda ...mercenariilor ...ati batut cu 2 0 ca ati umblat la arbitrii

    RăspundețiȘtergere
  16. DOMNU COVRIG SUNT UNUL DIN SUSTINSTORI ECHIPEI DV DAR ACESTI HOTI DE ALBITRI STRICA FOTBALUL IN TOATE MECIURILE INDIFERENT DEV LIGA IN CARE SE JOACA IAR ACEI CARTE SUNT DE ACORD CU ACEASTA MANIERA DE ALBITRAJ SUNT NIST OAMENIO CARE NAU HABAR DE FOTBAL SAU SUNT SUSTINATORI AI ECHIPEI CARE AU CASTIGAT VPE NEDREPT

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce arbitraj corect hotule .....ba mercenare umbii la arbitrii

    RăspundețiȘtergere
  18. Bai oprea hai ca saptamana asta ai scos cat trebuia sa iei de la 10 meciuri ...hotule .....da.ti ba demisia daca bagi in buzunar ..

    RăspundețiȘtergere
  19. Bai oprea hai ca saptamana asta ai scos cat trebuia sa iei de la 10 meciuri ...hotule .....da.ti ba demisia daca bagi in buzunar ..

    RăspundețiȘtergere
  20. Bai oprea hai ca saptamana asta ai scos cat trebuia sa iei de la 10 meciuri ...hotule .....da.ti ba demisia daca bagi in buzunar ..

    RăspundețiȘtergere
  21. Astazi la acest meci sau intalnit doua echipe, care prin jocul prestat in etapele anterioare au aratat un fotbal de buna calitate.Din pacate la meciul de azi, am avut parte de o prestatie lamentabila a brigazii de arbitrii care au iesit in evidenta negativ stricand jocul si influentand grav rezultatul. Au fost decizii care au starnit rasul din partea sustinatorilor din Blejoi , care au recunoscut ca niciodata echipa lor nu a fost dominata in asa maniera de o echipa aflata in zece jucatori (dupa eliminarea unui jucator)dar care sa batut pana in ultimul minut . Marele regret al celor din Banesti este ca au pierdut puncte intr-un meci pe care l-au dominat , au avut cel putin doua lovituri de pedeapsa , alte ocazii mari dar maniera smechereasca de arbitraj le-a rapit sansa unui rezultat bun.Deja se vehiculeaza varianta ca Stancescu sa fie suspendat doua etape sa nu prinda meciul cu Petrolul.Nu cred ca ecipa din Ploiesti se teme de Banesti sau chiar atat de tare trage Dnul Crangasu sa promoveze Petrolul fara nici o grija.Comentariul Domnului Biziniche nu-si are rost vizavi de arbitraj fiind clar partinitor dar un lucru este clar, asemenea arbitraje nu au ce cauta in fotbal astept cu nerabdare ce sanctiuni se vor da.Una peste alta echipa mai buna a pierdut , viata merge mai departe dar este pacat de efortul jucatorilor, de efortul financiar facut de echipe si de timpul pierdut de suporteri pentu a vedea un spectacol si sunt rasplatiti cu CIRC!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Oprea zi ba frate corect ce suma de bani ai primit de la echipa Blejoi

    RăspundețiȘtergere
  23. Oprea demisia demisia demisia

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. La fel a făcut Oprea și la Băicoi cu Văleni.A făcut tot ce-a putut ca să câștige gazdele,dar acolo n-a mai zis nimeni nimic.Observatorul meciului descarcă și acum portbagajul mașinii umplut de Spiridon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru comentariu.Baicoi,alta destinatie frumoaasa pt arbitrii

      Ștergere
    2. AOLEU,PAI OBSERVATOR LA BAICOI A FOST "nenea"TITEL NEGOITA....CUM SA PLECE CU PORTBAGAJUL PLIN????!!!!!

      Ștergere
  26. Ce va mai place sa comentati...au fost multe decizii incorecte de ambele parti...daca la fazele in care a fost eliminat jucatorul de la banesti a fost 11 metri atunci la multe faulturi pentru cei de la blejoi care nu au fost acordate ce sa mai zicem?nu cred ca echipa din blejoi a umblat la arbitri...asa a arbitrat brigada si nu mai poate nimeni sa schimbe nimic...doar niste sanctiuni pentru brigada..

    RăspundețiȘtergere
  27. DIACONU SEFUL ARBITRILOR TREBUIE DAT AFARA E PENIBIL

    RăspundețiȘtergere
  28. DIACONU SEFUL ARBITRILOR TREBUIE DAT AFARA E PENIBIL

    RăspundețiȘtergere
  29. Din cauza lor a ajuns fotbalul romanesc unde e acum,sia bătut joc de oameni aia care și-au luat liber de la muncă sa cina sa joace fotbal și au ajuns la un circ făcut de arbitraj.din cauza petrolului toată liga A a făcut-o praf.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cand e japca pentru voi e bine,cand e impotriva voastra nu-i bine.Nu va ajuta arbitrii(cum va ajutat la Paulesti anuland trei goluri gazdelor)nu aduceti puncte de la echipe bune de afara. Chiar daca va acorda arbitrul 11 m se termina 1-1 si spui ca a fost japca,la Paulesti cand arbitrul a anulat trei goluri gazdelor ce poate fi,, super super japca''. Dumnezeu e sus si vede.Cat despre echipa din Blejoi care sa dat lovita( a se citi a stat CAPRA) in meciul cu Petrolul ar trebui sa fie retrogradata ca echipa a doua a Petrolului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Pai a ajuns fotbalul in prahova bataie de joc.petrolul ploiesti o imitatie de echipa trebyuie sa castige tot pai cum asa ceva celelalte echipe dc mai joaca dc se mai cheltuie bani dc mai se prezinta?toata lumea trebuie sa stea capra ca vine marele presedinte cristi vlad cu galeria si vezi domne daca se intampla ceva iese urat.pe cealalta parte domnul crangasu cu arbitrii la fel.pai stau si ma intreb dc se mai joaca anu asta fotbal in prahova?sa l laam pe tavi grigore cu echipa lui fara viitor sa castige tot si gata este mai bine asa.

    RăspundețiȘtergere
  32. La petrolul actual se va ajunge mai rau ca pe vremea lu bercea si capra.in vara proiect frumos cu tinerii orasului promovam faecm acum aducem de prin bucuresti si intinerim echipa cu chirita.sunt niste jucatori foarte interesanti pe la cornu banesti si alte echipe care meritau sa fie in noul proiect dar au fugit ca stu si eu ce se intampla la petrolul este un proverb lupul isi schimba parul dar naravul ba

    RăspundețiȘtergere
  33. FAC SI EU UN APEL CATRE DL DIACONU SI DL CRANGASU SA FACA ORDINE IN ARBITRAJ PT CA NU SE MAI POATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Florine, nu stiu daca d-ta ai postat comentariul sau alt purtator de cuvant, dar in ambele cazuri omul acela se numeste DEACONU, cam nasol sa nu stiti asta

      Ștergere
  34. Poate ai datorii la el ciobane si din cauza asta te-a facut.Sufera jucatorii din cauza ta,analfabetule.

    RăspundețiȘtergere
  35. Biziniche a vazut el perfect din locul in care se afla de vorbeste?imbatranesti urat tataie.daca nici ala nu e ele atunci chiar toți suntem niste prosti,numai oprea e miezul.pe de alta parte vorbesc cei de la banesti care stim bine cum trateaza si cat de omeniri sunt cu arbitrii acasa.una peste alte e clar viciere de rezultat

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Auzi vorba la Biziniche, 9 din 10 arbitrii se pacaleau!!! Adica singur da de inteles ca 9 din 10 dadeau penalty si eliminare la portar!! Numai unul nu dadea, Oprea, si Biziniche cand facea parte din cooperativa!

    RăspundețiȘtergere
  38. Marele "domn" divizionar A :))) Biziniche ....va informez pe aceasta cale ca am asistat la.acest meci cu o deosebita placere...A fost un meci care s-a arbitrat intr-o singura directie ...dar pacat ca s-a jucat la o singura poarta .La varsta dumneata trebuia sa dai lapte cu biberonul la nepoteii tai , nu sa-ti bagi coada la arbitrii , asa vorbe nu spune nici un amator daca ar venii la meci ...Ce sa spui si tu ...ca sa iti acoperi petele de la arbitrajul de-a dreptul jalnic...Rusine AJF , Rusine domnule DIACONU , pacat ca ati stricat o serie asa de buna ..Nu se poate , tot meciul domini si din minutul 2 si minutul 94 sa dai golurile victoriei ...Erati fericiti si marele jucator Filip , doar fizicul e de tine mercenarule , nu mai la bataie esti in stare sa sari , sii ...la cine ? LA Marius Visan ..dc ? Toti sunteti ofticati pe munca si ambitia lui , cand vreodata o sa joci tu la 38 de ani fotbal , Filipe...esti expirat de acum baiatule ...mai bine ia-te de table , acolo nu se joaca "BUFA ,BUFA" .Rusine Fc Blejoi ...tot meciul ati strigat "DAI IN EA" ..NU va mai satura Dumnezeu ...si tu Biziniche mai tineti gura ca iti sta bine tăcut. ..mai ......divizionarule.. Te.am pupat💋

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi cer scuze ca am avut a cea ieșire nervoasă față de Vișan! El știe destul de bine motivul pentru care am reacționat așa. Pe scurt, când juca la Fortuna ma înjurat cum ia venit la gura de familie, de morți (amândoi plecați pe lumea cealaltă), nu mai zic ca am fost colegi la Breaza și ne-am înțeles foarte bine. Mai devreme sau mai târziu îi voi plăti jignirile.

      Ștergere
    2. Poi te compari tu mah cu Vișan vreodata? Cu mizeria aia de petrolul de ce nu ai jucat și ai stat capra? Fotbalistule care ești vezi ca mai ai deplasări pe lângă Bănești și pe la alte echipe care pt Vișan nu te vad bine. Stai cuminte nasolule

      Ștergere
    3. Nu am dorit sa intru in discutia deschisa pe acest subiect, nici macar nu am citit pana astazi nimic despre jocul de la Blejoi, pentru ca nu vreau sa fiu influentat negativ de discutii,dar afland spusele dl Filip, ma simt nevoit sa intervin. In primul rand el trebuie sa afle ca si eu mi am pierdut tatal la 16 ani iar eu niciodata, dar absolut niciodata nu am jignit sau insultat pe cineva despre parinti, prietene , sotii etc. Recunosc ca l am jignit la un joc, dar pe el, iar scandalul a fost inceput pe fondul unei atitudini in joc , agresivitatii fata de mine. Nicidecum nu l am jignit de familie, au fost cu totul alte discutii atunci, eu am trecut peste , cu totii gresim , atunci am gresit amandoi. De atunci am mai jucat 2-3 jocuri si am fost adversari, nu au fost probleme. Interventia lui de la Blejoi nu isi avea rostul, eu eram implicat intr o discutie cu dl Mainea, pe un fond nervos, el intervenind sa ma puna la punct. Referitor la amenintari il sfatuiesc sa fie mai ponderat si sa si vada de activitatea sportiva, iar cei care au de impartit ceva cu mine sa ma puna la punct din punct de vedere fotbalistic. Eu m am reintors bucuros acasa, am facut intotdeauna cinste judetului Prahova cu prestatiile mele. Referitor la evenimentele petrecute, spun clar si raspicat , politicul nu are ce cauta in sport, strica intreaga munca a tuturor. Sa ne asigure ce avem nevoie, sa ne controleze, sa ne traga la raspundere vizavi de rezultate, nu sa intervenim ca in 2016 sa vedem pe stadioane asemenea golanii. In loc sa fim mandrii ca vedem un joc , cum a fost cel de la Blejoi, poate peste nivelul ligii a 3 a, ne pretam la gesturi penibile, pentru ca peste noapte au aparut oameni, care la prima vedere sunt salvatorii, dar de fapt sunt cancerul fotbalului romanesc. Va doresc tuturor o zi buna!

      Ștergere
    4. Filip vezi ca Visan nu a intins furtune prin Irak, asa ca mai usor ca te ai ridicat pe varfuri si eu am l am avut adversar si l am visat 2 nopti, dar sa l ameninti, deja ai devenit penibil.

      Ștergere
    5. Mai "fELIPE", stai linistit si nu te mai baga in seama, ca tu nu ai fost fotbalist, ai fost prieten cu fotbalistii !

      Ștergere
    6. Filipe tu esti un circ in niciun caz fotbalist.Si ink ceva te asteptam cu bratele deschise in retur la BANESTI

      Ștergere
    7. Mai esti si tare in gura bai nimeni pui tu la punct...Uite k nu vroiam sa o spun dar o sa te punem noi la punct in retur la Banesti si o sa te punem bn rau de tot

      Ștergere
  39. Asta este oameni buni, nu avem curajul sa vb de sedinta tacita de la ajf cu toti conducatorii echipelor din liga A, unde a fost propus ca toate echipele sa cedeze pt petrolul.....rusine...o tara frumoasa plina de hoti....vine ea vremea in care oamneii inculti cu echipe fantoma...dispar....BV Marius Visan, nu ceda, in aceasta lupta, mare atentie la meciul de acasa, etapa urmatoare, ajf o sa te toace marunt...se stie ca iesi apoi la Petrolul....Imi doresc sa castigi pe Ilie Oana, sa arati oamenilor ca mai exista si corectitudine si atitudine ca sa nu mai vb de profesionalism....Seara buna

    RăspundețiȘtergere
  40. A dominat tot meciul Banesti. Rusine arbitrului! Foarte slabi Blejoi!

    RăspundețiȘtergere
  41. Vreau sa l informez pe anonimul din 18 oct 23 36 k fabuleaza....am fost la jocul p baicoi-t valeni,iar arbitrajul ă fost d manual....valenarii au jucat k om in plus din min 23 pana in min 75.iar lov d pedeapsa ă fost super clara.....ei sunt vinovati k au pierdut....nu mai mintiti

    RăspundețiȘtergere
  42. Domnule Covrig,cand ati castigat cu arbitrii,nu ati zis nimic,cu toate ca rezultatul meciului nu se putea schimba, ati tacut,acum cand sunteti furat( asta spuneti nu stiu adevarul ca nu am urmarit meciul)vreti arbitraje corecte.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere