sâmbătă, 19 noiembrie 2016

CS Câmpina, la jumătatea primului său sezon

S-a încheiat prima parte a campionatului judeţean de juniori pentru CS Câmpina, astfel că am socotit un moment oportun pentru un scurt bilanţ.
De la înfiinţarea secţiei de fotbal şi până în prezent, aici îşi desfăşoară activitatea peste 70 de copii, în trei grupe de vârstă, de toate ocupându-se din punct de vedere al pregătirii antrenorul Roberto Opatchi (foto dreapta). În total sunt legitimaţi 55 de copii, juniorii A (foto sus) participând deja în campionatul judeţean, cei mai mici vor fi prezenţi în luna decembrie la Cupa "Moş Crăciun", iar din primăvară echipa lor va fi înscrisă în campionatul judeţean. Dincolo de pregătirea tehnică a celor trei grupe de copii şi juniori, antrenorul Roberto Opatchi s-a ocupat şi de selecţia continuă a copiilor, dar şi de o serie de activităţi administrative, inclusiv afilierea secţiei de fotbal la AJF Prahova, legitimarea jucătorilor şi toate celelalte detalii nevăzute, dar fără de care o echipă, fie ea şi de juniori, nu poate participa la o competiţie.
În perspectivă, din vară, antrenorul Roberto Opatchi îşi doreşte înscrierea actualei echipe de juniori A în campionatul Ligii A Prahova, acest lucru putând fi posibil, aşa cum s-a întâmplat şi în această vară cu Petrolul Ploieşti, tot o echipă nou-înfiinţată. Celelalte grupe de juniori vor juca în campionatele de juniori C şi D, la CS Câmpina urmând a mai sosi practic o echipă, conform contractului existent cu HM Junior Câmpina. Şi această echipă va fi înscrisă în campionatul judeţean de juniori, la categoria sa de vârstă, pentru că în acest moment nu este foarte sigur ce juniori vor putea veni de la clubul lui Mircea Hagianu.
În aceste condiţii, în mod cert, va mai fi nevoie de un antrenor, alături de Roberto Opatchi, pentru buna coordonare a întregii activităţi fotbalistice de la CS Câmpina. Echipele clubului câmpinean vor juca în continuare meciurile pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol.
Echipa de juniori A a CS Câmpina este neînvinsă şi conduce detaşat în Seria a II-a a campionatului judeţean, unde a obţinut până acum următoarele rezultate:
7-0 cu CS Cornu, în deplasare
6-0 cu Unirea Urlaţi, pe teren propriu
4-0 cu CSO Slănic, în deplasare
14-0 cu Avântul Măneciu, acasă
5-0 cu Tricolorul Breaza, în deplasare
4-1 cu CS Brazi, acasă
3-0, fără joc, cu Viitorul Gura Vitioarei, în deplasare
11-1 cu Gloria Vâlcăneşti, în deplasare
5-1 cu Petrolistul Boldeşti, acasă
CS Câmpina conduce în clasament cu 27 puncte (maximum posibil), urmată la 6 puncte de CS Brazi.

10 comentarii:

  1. Nu cred ca presedintele AJF va permite inscrierea direct in Liga A. Daca o face ... ii vor sari in cap toti conducatorii de club :P

    RăspundețiȘtergere
  2. stati linistit d. sandu ca nu o sa i lase nimeni sa joace in liga a

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar cand a fost vorba de Petrolul, de ce nu a sarit nici un alt conducator?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se "considera" ca actualul Petrolul este urmasul fostului Petrolul atunci nimeni nu ar avea nimic de obiectat. Aceasta echipa din Campina nu este este mai nimeni. Si asta o spun cu tot respectul. Daca va legati de alt caz, "Vispesti" spre exemplu atunci va dadeam totala dreptate. Totusi nu vad pe nimeni de la Campina sa vina cu ploconul pentru ca aceasta echipa sa fie inscrisa in Liga A Prahova... in superliga poate dar in esalonul de elita imi este destul de greu sa cred, totusi nu imposibil.

      Ștergere
    2. Interesant punctul dvs de vedere. Intrebarea mea ar fi: ar trebui sa conteze daca echipa care solicita asa ceva se numeste Campina, Vispesti sau Petrolul?

      Ștergere
    3. In momentul in care joci intr-o divizie superioara stiti la fel de bine ca si mine ca te poti inscrie in divizia in care iti permiti. Petrolul nu s-a putut inscrie in Liga a II-a unde avea dreptul sa joace in urma retrogradarii in sezonul trecut din Liga I, "probabil" nu a avut bani sa sa inscrie nici in Liga a III-a, asa ca s-a reorientat catre urmatoarea care este Liga a IV-a. Acum imi spuneti d-vs care este diferenta dintre Campina si Petrolul? Eu v-am adus aminte de cazul Vispesti si daca va legati de acel caz aveati cea mai mare dreptate, dar in conditiile in care dumneavoastra va legati de ceva care nu exista, mi se pare rea vointa si nu doar un punct de vedere gazetaresc. Ca v-ati legat de anumite acte in care ati avut de ce sa va legati, nu am comentat nimic pentru ca aveati dreptate sa semnalati niste lucruri pe care nimeni le vedea, dar aici nu aveti dreptate si nu faceti altceva decat sa puneti paie pe foc degeaba.
      Cu respect,

      Ștergere
    4. Mi-e teama ca faceti o mare confuzie. Echipa care joaca in acest sezon pe Ilie Oana se numeste Petrolul 52 Ploieşti si este o echipa nou-infiintata! Nu este echipa care a retrogradat din Liga I! Se poate verifica foarte usor exista acte in acest sens! Asa ca, va anunt cu acelasi respect, ca este fix aceeasi situatie si nu este vorba de rea credinta! Poate doar sunt ceva mai obiectiv, nefiind atat de implicat in viata fotbalului din Ploiesti! Atata tot!

      Ștergere
    5. Aveti foarte mare dreptate, totusi in viitor va lua numele si marca fostei echipe de Liga I ceea ce o va face continuatoarea echipei de Liga I, asadar avand drept si legitim de a participa in Liga in care evolueaza. Pana atunci va dau dreptate. Este o echipa nou infiintata ce a fost inscrisa in Liga A! Totusi echipa domnului Opatchi nu va fi inscrisa. Si daca va fi asa toti vor vrea in Liga A, bineinteles si cei care pot :)

      Ștergere
  4. Cs campina nu e petrolul; obisnuiti va cu ideea. Si daca sarea toata liga a petrolul tot ar fi jucat aici

    RăspundețiȘtergere
  5. Vor juca...asa cum Sinaia,Ciorani,au jucat dupa 10 etape epuizate,in "SUPERLIGA"!!!orice este posibil la Ajf Prahova!!!Campina este la nivel de amatori in ce consta sportul...cu tot respectul pentru ce a insemnat FC Poiana Campina la nivel de fotbal sau alte sporturi demult apuse!!!!

    RăspundețiȘtergere