sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Liga A, etapa a 14-a, partidele de sâmbătă după-amiază, rezultate

Alte două meciuri ale etapei a 14-a au avut loc în acestă după-amiază. Ambele s-au încheiat cu rezultate mai puţin aşteptate. Mâine au loc ultimele două meciuri ale rundei. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

10 comentarii:

  1. Păturică ai văzut ca nu te am păcălit,nu ai pierdut la Brebu,dar tu chiar ai castigat.Bravo.Nu mai fii cu nasul pe sus,fii mai modest si o sa ti fie mai bine.Te anunț la finalul săptămânii ce vei face cu A Măneciu.Am mai multe joburi, trebuia sa scriu anterior,nu jocuri.S ar putea sa revin mai repede

    RăspundețiȘtergere
  2. Finalul a făcut toți banii cum se zice.Ti am spus ca va fi încins finalul jocului,așa a fost.Au egalat gazdele brebu in Min 90+2,iar oaspeții cornu au înscris golul victoriei in min 90+3.Mereu am dreptate,Mihai.o sa revin

    RăspundețiȘtergere
  3. Amancio, am aflat cine esti. Ai descoperit internetul de o luna si te ascunzi sub diferite pseudonime. La varsta ta doar cu asta ai mai ramas, cu imbarligaturile, mai PACALA ( pacalici). Ti-as sugera sa iei usa in carca sa te duci departe dar nu vreau sa ramai iar anchilozat de spate !

    RăspundețiȘtergere
  4. SANCHO PANZA, stai in banca ta ,ca nu stii cine sunt.Eu in comparatie cu tine sunt DON Q!Sunt adevaruri

    RăspundețiȘtergere
  5. Păturică ai sărit iar calul.Tu vrei sa ti fac viață amara?vezi ti de treaba ta,ca e mai bine ptr tine.Nu știi cine sunt,nu sunt cu îmbârligăturile,sunt doar adevaruri.daca ai dat o iar pe personaje,tu înseamnă ca ești TANDALA!!!.Ti se potrivește perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tandala cred ca esti tu, eu muncesc de dimineata pana seara spre deosebire de tine care de 25 de ani ai acelasi program, dimineata presa restul zilei media. Poate ca da, esti Don Q, dar nu cine crezi tu, semeni mai mult cu "Don" Quasimodo !

      Ștergere
  6. Jalnic... A ajuns Brebu sa dea meciul la cornu. Nici macar saracu arbitru nu stia, dar presedintele a rezolvat totul. Mai si striga la caterinca...hai brbeneiii si el sta capra.

    RăspundețiȘtergere
  7. PINOCHIO,nu te potolești....am vrut sa ti dau o lecție de viață,dar te las in plata domnului....n ai cu cine....nu stiu cat muncești,2,4,6 ore,nu ma intereseaza,dar vad ca ești arogant si înfumurat in continuare.....fa ce crezi.. Așteptam alta replica de la tine

    RăspundețiȘtergere