joi, 17 noiembrie 2016

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Avancronici şi delegări

La finalul acestei săptămâni, etapa a 14-a a Ligii A Prahova va programa o serie de meciuri interesante, unele chiar echilibrate, altele, mai puţin, dar fără nici un derby. Programul, avancronicile şi delegările - campinatv.ro/sport.

8 comentarii:

  1. M am întors!!!!AGAMITA PĂTURICĂ ,după mai multe analize am ajuns la concluzia buna ptr tine, ca nu vei.pierde la BREBU!nu pot sa ti spun ca vei castiga,egal imi iese.asta e.vorbim după etapa...va fi cu scântei jocul.la adresa arbitrului B ZAHIU ai cv de obiectat?pana in meci...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te plateste de ii faci atata reclama?
      Nici de Daum nu se vb atat.Devii putin penibil,in calculele mele.

      Ștergere
    2. Noi muncim chiar daca nu de fiecare data o facem bine.Tu esti un mic gurist care se ascunde dupa tastatura si se da ''dastespt''.Macar Dinu vorbeste in numele lui si isi asuma ce spune.Tu daca vrei sa fii mai interesant semneaza-te.Altfel vorbesti ca o pasarica.

      Ștergere
  2. In sedinta comisiei de disciplina din data de 10.11.2016 s-a amanat luarea unei decizii cu privire la evenimentele din pauza jocului Avantul Maneciu-Petrolul (fara palmares) Ploiesti. Avand in vedere ca in data de 18.11.2016 comisia de disciplina s-a intrunit din nou...asteptam si noi niste "masuri" (sa inteleg ca s-a pierdut ruleta). Asta ca sa nu mai zic ca pe orice stadion din tara asta, cand spectatorii aruncau cu petarde si fumigene in teren, ramaneau cu terenul suspendat. Sa intelegem ca mister presidente are propriile lui legi? De ce se tervigerseaza cazul petrolului de la maneciu? de ce nu s-au aplicat sanctiunile disciplinare cuvenite in momentul cand spectatorii au aruncat cu torte si petarde in teren?

    RăspundețiȘtergere
  3. E greu de inteles?pai crangasu daca nu promoveaza petrolul,e in sevraj.si o sa promoveze.după care il asteapta răchită la cotitură.prietenii stiu de ce...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mâine la brebu o sa fie urgie!Deja galeria echipei din Brebu au pregătit din seara ăsta spectacolul pt mâine!Vorba președintelui hai Brebeneii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot stilul tacalaie il adoptati...tot pe garduri, tot pe garduri?

      Ștergere
  5. Sa-ti amintesc ca v-am dat 4 la voi acasa campionatul trecut?

    RăspundețiȘtergere