vineri, 18 noiembrie 2016

Liga A, etapa a 14-a, partida de vineri, rezultat

În această după-amiază a avut loc primul meci al etapei a 14-a din Liga A. Celelalte jocuri ale etapei au loc sâmbătă şi duminică. Rezultatul partidei de la Plopeni şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

9 comentarii:

  1. Caricatura asta ordinara de blat se numeste meci de fotbal? Sa fim seriosi..

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost spectacol, ce ai facut nea dumi, nu ai putut sa faci ce te-a rugat vivi, sa ii incurci pe lupisori, au dat cu tine de pamant

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte suspect rezultatul ( mă refer la anvergura scorului) de la Plopeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Padurarilor nu va e rusine asa putin sa i lasati pe astia sa va dea 6 dupa ce ati batut echipe ca blejoi si banesti care sunt infinit mai bune decat mucii galbeni? Nici cand ati dat meciuri lu breaza cornu si altele nu s a intamplat asa ceva...nu stiu pt ce mai jucam, sa fim bataia voastra de joc?

    RăspundețiȘtergere
  5. BLAT ORDINAR!!!!De aceasta data nu s-a mai auzit deloc "gurita"primarului din Plopeni.OARE DE CE? La fel si a "marelui" antrenor de la CSO.......

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu a fost blat,plopenarii au avut multe absente si diferență de joc a fost f mare.Antrenorul D Dumitrache s a supărat f tare si ar fi declarat ca nu l va mai împrumuta pe portarul Marinică si in retur.Asta din cauza ca Petrolul ar fi înscris prea multe goluri in poarta lui Nită.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu a fost blat,plopenarii au avut multe absente si diferență de joc a fost f mare.Antrenorul D Dumitrache s a supărat f tare si ar fi declarat ca nu l va mai împrumuta pe portarul Marinică si in retur.Asta din cauza ca Petrolul ar fi înscris prea multe goluri in poarta lui Nită.

    RăspundețiȘtergere
  8. La pauza sa schimbat jocul,de ce?de ce a fost schimbat copilu ciprian?sia băgat cineva coada,a fost așa pt golaveraj să-i prindă de la urmă pe cei de la Blejoi.Rusine Petrolul!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. La pauza sa schimbat jocul,de ce?de ce a fost schimbat copilu ciprian?sia băgat cineva coada,a fost așa pt golaveraj să-i prindă de la urmă pe cei de la Blejoi.Rusine Petrolul!!!

    RăspundețiȘtergere