sâmbătă, 4 februarie 2017

Amical. FC Băneşti - CS Blejoi 0-3

Pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc astăzi un interesant meci amical între FC Băneşti şi CS Blejoi, meci care a adunat vreo 100 de pasionaţi iubitori ai sportului-rege. A fost un joc echilibrat în cea mai mare parte a sa, blejoienii impunându-se cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Cr. Vasile (min.14 - a reluat din 10 m şi centrare de pe partea dreaptă de la Ruptureanu), Lambru (min. 70 - şut frumos de la 14, după o pătrundere pe partea dreaptă), Filip (min. 90 - a transformat o lovitură de pedeapsă).
Iată şi cele două distribuţii:
FC Băneşti: Cojocaru – Soreanu, G. Radu, Gânju, Alexe – Al. Popa – Stăncescu, Cl. Dumitrescu, Ilioiu, Petrescu – M. Vişan. Au mai jucat: Stroescu – B. Anghel, Roşu, Albină, Ariciu, Brebenel, Socet, R. Constantin. 
CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Cr. Barbu, Iordache, Al. Pârvu, Stanca – Rudaru, Al. Manea – Ruptureanu, Cr. Vasile, M. Anghel – S. Petre. Au mai jucat: I. Mirea – Sterie, Dobre, Filip, Vişan, Bălăceanu, Enciu, Vl. Badea, Fl. Badea, Anton, Lambru.
Claudiu Dumitrescu
Destule noutăţi în ambele tabere. La FC Băneşti -  Claudiu Dumitrescu - câmpinean, fost cel mai recent la Gloria Buzău, Soreanu (de la Tricolorul Breaza), Bogdan Anghel şi Brebenel (de la AS Tufeni), plus doi juniori Socet şi R. Constantin. La CS Blejoi, pe lângă Marius Anghel (revenit de la Petrolistul Boldeşti) şi Sebastian Petre (transferat de la Petrolul Ploieşti), au fost cooptaţi în lot portarul Ionuţ Mirea (născut 1999, de la AS Pleaşa) şi Al Manea (21 ani, ex-Conpet), renunţându-se la Al. Pârvu (fundaş, 26 ani, de la AS Pleaşa). Nu au jucat pentru formaţia din Blejoi Irinel Dumitru (menajat după o accidentare mai veche) şi Claudiu Stoica (care şi-a botezat băiatul).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu