joi, 16 februarie 2017

Haţegan va participa la seminarul FIFA de la Coverciano

În perioada 3-7 aprilie, la Coverciano (Italia) va avea loc seminarul FIA pentru arbitrii din lotul lărgit pentru Cupa Mondială din Rusia 2018, printre cei 20 de arbitri europeni care vor fi prezenţi în Italia numărându-se şi Ovidiu Haţegan (foto dreapta).
Italia găzduieşte un seminar al arbitrilor FIFA după 27 de ani, precedentul fiind la Tirrenia, în 1990, înaintea Cupei Mondiale care a avut loc în această ţară. Seminarul va fi condus de preşedintele Comisiei de Arbitri FIFA, Pierluigi Collina (Italia) şi de şeful Departamentului Arbitri, elveţianul Massimo Busacca, iar arbitrii vor fi testaţi din punct de vedere fizic şi vor participa la o analiză teoretică şi practică a tendinţelor din arbitraj în vederea Cupei Mondiale de anul viitor. De asemenea, se va acordă o atenţie sporită şi formării asistentului video pentru arbitri, tehnologie care se doreşte a fi inclusă la turneul final mondial de anul viitor.
Centrul Tehnic de la Coverciano se bucură de cele mai moderne facilităţi pentru pregătire în fotbal şi se află într-o suburbie a oraşului Florenţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu