marți, 21 februarie 2017

Olandezul Gozubuyuk arbitrează returul partidei Genk - Astra Giurgiu

După 2-2 în tur, la Giurgiu, Genk şi Astra joacă joi returul, în Belgia, partida fiind programată de la ora 22.05 (ora României). UEFA a delegat pentru acest meci o brigadă din Olanda, formată din Serdar Gozubuyuk - Davie Goossens, Bas van Dongen - Pol van Boekel, Dennis Highler - Joost van Zuilen. Observator pentru arbitri este italianul Alfredo Trentalange, iar observator de joc, nord-irlandezul Aubry Ralph.
Serdar Gozubuyuk (foto) s-a născut pe 29 octombrie 1985, locuieşte la Haarlem şi se află din anul 2012 pe lista FIFA. A arbitrat la Campionatul European under 17 din Slovacia 2013, unde a condus partidele Slovacia - Austria 1-0 şi Italia - Rusia 1-1, ambele în grupe, şi a condus finala Youth League din 2015, la Nyon, Şahtior Doneţk - Chelsea 2-3.
Are 7 prezenţe în grupele Europa League, fiind la primul meci condus în "primăvara" europeană. A mai condus un meci al unei echipe româneşti, tot în deplasare, pe 16 iulie 2014, în turul II preliminar al Champions League, Stromsgodset - Steaua 0-1. Precedentul joc internaţional condus de olandezul cu origini turce Gozubuyuk a fost pe 8 decembrie anul trecut, Rapid Viena - Athletic Bilbao 1-1, în grupele Europa League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu