marți, 7 februarie 2017

Bătaie de joc!!! Cum arată terenul pe care se pregătesc atleţii Câmpinei după meciurile de fotbal pe terenul sintetic?

Din păcate, nu este prima dată când semnalăm bătaia de joc inimaginabilă la care sunt supuşi cei mai buni sportivi ai Câmpinei, având în vedere performanţele lor, este vorba de atleţii de la CSS Constantin Istrati. În lipsa unei baze sportive propriu-zise, atleţii pregătiţi de un colectiv condus de prof. Nicolae Pavel se antrenează la Căminul Petrol, pe spaţiul delimitat de aleea de acces şi terenul sintetic. Din păcate, mai ales când vremea este umedă, după fiecare meci de fotbal pe terenul sintetic, misiunea atleţilor de a se pregăti pentru viitoarele competiţii naţionale şi internaţionale la care reprezintă Câmpina este infernală! Accesul cu maşina până la limita terenului sintetic provoacă asemenea daune terenului pe care se pregătesc atleţii Câmpinei. Din păcate, nici spectatorii, nici chiar reprezentanţii echipelor nu au bună-voinţa de a-şi lăsa maşinile în parcarea complexului, preferând să treacă peste orice pentru a fi cât mai aproape de terenul de fotbal.
De altfel, prof. Nicolae Pavel, extrem de supărat de situaţia creată, mai ales că nu este o premieră, ne-a declarat: "Faptul că cei care organizează meciuri de fotbal pe terenul sintetic nu atrag atenţia spectatorilor să nu intre cu maşinile pe ceea ce noi numim baza noastră de pregătire, duce la astfel de situaţii. Eu am mai avut discuţii cu reprezentanţii CSC şi ai HM, dar când sunt meciuri, pentru noi e jale! Mă deranjează că nu există respect pentru ceea ce facem noi, care am amenajat această suprafaţă improprie pe cheltuiala noastră, fără să cerem nimic nimănui. Am apelat în mai multe rânduri şi la administratorul public al municipiului să ne ajute să împrejmuim terenul pe care ne pregătim tocmai pentru a evita astfel de situaţii. Este atât de greu la câte performanţe aduc copiii pe care îi pregătesc pentru Câmpina ca acest oraş să le ofere câteva zeci de metri de gard pentru a împrejmui acest teren?!"
Această situaţia redeschide un subiect ceva mai amplu - necesitatea ca administraţia locală să ia în sfârşit o decizie şi să se apuce de modernizarea bazei sportive de la Căminul Petrol. Un complex polisportiv, în care accesul cu maşina să nu se mai facă la voia întâmplării poate fi o soluţie. Dar pentru asta trebuie să ai conducători atenţi la sport, nu doar din 4 în 4 ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu