miercuri, 22 noiembrie 2017

Iuliana Demetrescu debutează în preliminariile Cupei Mondiale, feminin, cu meciul Albania - Polonia

Anul 2017 a însemnat pentru arbitrajul feminin românesc retragerea din activitatea internaţională a doua dintre cele mai titrate arbitre - Teodora Albon şi Cristina Dorcioman.
Acum, treptat-treptat, se încearcă readucerea României în elita arbitrajului feminin european. Drumul este greu, lung, dar poate începe pe 24 noiembrie. Aceasta este data debutului Iulianei Demetrescu la un meci oficial de senioare, în preliminariile Cupei Mondiale. Arbitra din Rm. Vâlcea va fi ajutată de mult mai experimentatele asistente Petruţa Iugulescu şi Mihaela Ţepuşă, arbitru de rezervă fiind albaneza Emanuela Rusta. Brigada din ţara noastră va conduce partida Albania - Polonia, care va avea loc pe 24 noiembrie, de la ora locală 17.00, la Shkoder.
Precedenta delegare internaţională pentru Iuliana Demetrescu a fost la sfârşitul lunii septembrie şi începutul lui octombrie, în Portugalia, unde a fost însoţită de asistentul Petruţa Iugulescu, la un turneu de calificare pentru CE under 17, unde a condus partidele Portugalia - Irlanda de Nord 2-1 şi Portugalia - Georgia 11-0, fiind rezervă la Portugalia - Austria 1-2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu