duminică, 26 noiembrie 2017

Liga A, etapa a 15-a, rezultatele partidelor de duminică

Ultimele două jocuri ale etapei a 15-a şi ale turului s-au închiat în urmă cu puţine momente. Rezultatele înregistrate şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

8 comentarii:

  1. Absențele lui Visan(jucătorul )și Dumitrescu se dovedesc a fi încă odată, greu de acoperit. Și asta în ciuda unui lot foarte bun pentru acest nivel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aurel,ce faci ?
    v-au batut cornenii? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusine Aurel ,daca ai demnitate ,dar probabil nu sti ce inseamnâ pleaca baiatule la constructii ,mare performanta ce faci pe banii comunei ...felicitâri copiii de la Cornu ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima echipa desfiintata petrolul 95.ene si a luat mana dp achipa

    RăspundețiȘtergere
  5. 1...Se poate face contestatie dmn Visan...cei de la Cornu au jucat cu 5 copii neavand voie...!!!
    2...Pleaca la Breaza,daca te mai vor si cei de acolo la ce parcurs bun au si poti sa-l iei cu tine si pe prof Dogaru...profesor desigur in ale lui Bachus...

    RăspundețiȘtergere
  6. Iarasi anononimi, ca si in viata de zi cu zi ! Covrig si Visan, pai echipa este pe locul 4, cred ca cel care vorbeste ar vrea si el sa antrebeze, sa joace posibil, dar se pare ca nu te baga in seama si te doare! Felicitari Visan si Covrig! Eu un anonim, Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă Băneștiul și -a propus să termine campionatul pe locul 3 sau 4, e ok! Dar, ținând cont de transferurile făcute, de salariile babane ale antrenorului și ale unor jucători (nu toți ),de faptul că au prime de joc care se dau la timp, parcursul echipei este mai degrabă dezamăgitor! Dar, mă rog, fiecare cu strategia lui! Baftă în mediocritate!

    RăspundețiȘtergere