joi, 30 noiembrie 2017

Problemele semnalate de Câmpinatv.ro în activitatea CS Câmpina, discutate în plenul Consiliul Local

În ultima vreme, în activitatea Clubului Sportiv Câmpina au apărut o serie de probleme, poate cea mai importantă fiind pierderea, la Comisia de Apel a AJF Prahova, a recursului împotriva hotărârii privind litigiul cu HM Junior. Practic, un recurs pierdut dintr-un motiv jenant - netimbrarea cererii. Mai sunt și alte probleme despre care noi am scris și care au generat discuții în plenul Consiliului Local, la ședința de marți, 28 noiembrie 2017. Mai mult, săptămâna viitoare, președintele CS Câmpina - Adrian Stoican și membrii Comitetului Director vor fi convocați pentru a da explicații la Comisia de Cultură, Sănătate și Sport a Consiliului Local. Detalii şi înregistrarea video a discuţiilor din Consiliul Local - campinatv.ro/sport.

2 comentarii:

  1. Domnule Neculai,aveti asteptări mari de la aceasta întrevedere.Personal,nu vad sa se schimbe ceva.Va fi aceeasi confuzie,aceeasi aroganta .In afara de asta ,nu cumva maestrul sportului campinean,dl. Fratila a susținut acest proiect?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, d-le Neculai, sunt mai multe probleme în activitatea CS Câmpina. Lucruri de care dl.Fratila nu cred că este străin. Cum se face evaziune fiscala la bazinul de înot, cum se respectă organigrama clubului, cum au fost angajați fără concurs Dumitrescu și apoi Popescu și cireașa de pe tort ,litigiul cu HM.Sau cum au jucat pentru CS Câmpina în jocurile cu Cimislia, cei 3 jucători de la alte cluburi.

    RăspundețiȘtergere