joi, 30 noiembrie 2017

Măcel la Comisia de Disciplină a AJF Prahova pentru AFC Brebu: teren suspendat 3 etape, vicepreşedintele 2 ani, antrenorul şi un jucător 6 etape!

Ultimul meci al turului Ligii A Prahova a fost pentru AFC Brebu unul de tristă amintire. Pe lângă înfrângerea de pe teren  0-1 cu Petrolistul Boldeşti, brebeni vor resimţi mult timp de aici înainte efectele răzbunării lor la adresa arbitrului Ionuţ Neagu. După rapoartele arbitrului Ionuţ Neagu şi ale observatorului Traian Notaru, brebenii s-au ales cu următoarele sancţiuni:
- teren suspendat 3 etape şi amendă 300 lei, pentru că nu s-a asigurat securitatea arbitrilor, jucătorilor şi oficialilor echipei vizitoare, fiind în stare de recidivă;
- vicepreşedintele Victor Drăgan suspendat 2 ani şi amendă 1.000 lei, pentru că fiind în stare de suspendare şi recidivă, a creat incidente la finalul jocului, a pătruns în vestiarul arbitrilor, l-a lovit pe arbitru şi i-a adresat ameninţări şi cuvinte injurioase;
- antrenorul Robert Săvulescu suspendat 6 etape şi amendă 300 lei, pentru că a fost eliminat din incinta terenului de joc pentru adresarea de cuvinte injurioase arbitrului, iar la final a incitat publicul spectator la un comportament jignitor şi agresiv faţă de arbitru;
- jucătorul Marian Rada suspendat 6 etape şi amendă 300 lei, pentru că la finalul partidei a adresat cuvinte injurioase arbitrului, l-a tras de mână pe acesta şi a incitat publicul la un comportament jignitor şi agresiv faţă de arbitru.

44 de comentarii:

  1. Suspendările sunt doar pe hârtie. Pe teren o să fie la fel. Nea Titi și ”prietenii” știu de ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta știm mai mult ca sigur ca nea ții și clica sa vor face în așa fel încât suspendările or vor fi reduse ori se vot evapora în neant.dar pentru arbitrii aceasi echipa de observatori este foarte drastica în privința notelor pe care unii le primesc după meciuri în care rezultatele se știu dinainte.se știe la cine se face referire

      Ștergere
  2. Este adevarat ca la BREBU de multe ori au fost evenimente si comportari nesportive pe care CONDUCEREA echipei le-a tratat cu F.MULTA LEJERITATE .Personal nu pot intelege CE CAUTA PE LANGA ECHIPA UN INDIVID DE JOASA SPETA ca dragan victor(fost jucator al echipei ,care avea aceleasi apucaturi ca si acum). Dar se mai ridica o problema:de ce a fost delegat ca observator DOMNUL NOTARU care se stie ca nu poate (sau nu stie)sa ia masuri de ordine si siguranta adecvate.....Cat despre arbitrul NEAGU ,face ce stie el mai bine:ENERVEAZA,CAUTA MOTIVE DE SCANDAL,pentru ca la acest nivel MERGE ORICE...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se putea ca acest bibelou a.l arbitrajuluu Prahovean.. Neagu Ionut.. sa fie atins sau injurat fara ca marii AJF.ului sa nu fie asprii la maximu De ce atunci xand Bureata a fost lovit si alergat nu sau luat asemenea masuri Aaaaa ma scuzati Bureata Florin nu se numeste Neagu Ionut...Neagule ia.ti plodul care se crede si el arbitru ( fara a juca fotbal macar un meci la seniori) si lasati acest fenomen ca nu esti barbat in casa cum te crezi pe terenul de fotbal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În primul rând, anonimitatea dumneavoastră nu subliniază decât faptul că plăcerea de a insulta și de a reliefa defectele clar inexistente ale unor persoane care cel mai probabil vă întrec cu mult mai mult competențele atât profesionale, cât și lingvistice. Învățați întâi să vă exprimați coerent și explicit, iar apoi este politico să comentați, subliniez, într-un mod jignitor.
      În al doilea rând, stimate domn ”Anonim”, amintiți-vă că jigniți, totuși, niște persoane care chiar muncesc, dar care sunt oameni. Amintiți-vă că Eduard Neagu este, să recunoaștem, un arbitru, un arbitru cu acte în regulă, nu ”un plod care se crede a fi” astfel, un ARBITRU ce a ajuns, ca și dumneavoastră, poate, un ARBITRU, prin muncă, devotament și iarăși muncă. Amintiți-vă, de fiecare dată când vă vine o poftă nestăpânibilă de a jigni faptul că, atât el cât și tatăl său aduc, ca și alții, de altfel, mult sacrificiu, fiind niște oameni responsabili și atestați de oamenii care v-au atestat și pe dvs, nefiind niște bibelouri, în timp ce alții stau și jignesc, neavând niciun argument susținut și demonstrat.

      Ștergere
    2. În primul rând, anonimitatea dumneavoastră nu subliniază decât faptul că plăcerea de a insulta și de a reliefa defectele clar inexistente ale unor persoane care cel mai probabil vă întrec cu mult mai mult competențele atât profesionale, cât și lingvistice. Învățați întâi să vă exprimați coerent și explicit, iar apoi este politico să comentați, subliniez, într-un mod jignitor.
      În al doilea rând, stimate domn ”Anonim”, amintiți-vă că jigniți, totuși, niște persoane care chiar muncesc, dar care sunt oameni. Amintiți-vă că Eduard Neagu este, să recunoaștem, un arbitru, un arbitru cu acte în regulă, nu ”un plod care se crede a fi” astfel, un ARBITRU ce a ajuns, ca și dumneavoastră, poate, un ARBITRU, prin muncă, devotament și iarăși muncă. Amintiți-vă, de fiecare dată când vă vine o poftă nestăpânibilă de a jigni faptul că, atât el cât și tatăl său aduc, ca și alții, de altfel, mult sacrificiu, fiind atestați de aceeași oameni ce v-au atestat și pe dvs, nu niște bibelouri, în timp ce alții stau și jignesc, neavând niciun argument susținut și demonstrat.

      Ștergere
    3. Bun comentariul! Păcat că v-ați coborât la mintea celor care au uitat că există și cratimă.

      Ștergere
    4. Pot scrie oricum .insa un lucru este clar .nesimtirea si aroganta lui Neagu este inegalabila iar a plodului i.l depaseste

      Ștergere
  4. Asa se intampla cand neagu,fost jucator al echipei din boldesti,este delegat cu tema sa ajute aceasta echipa.De fiecare data cand a venit la brebu si-a batut joc de echipa gazda,arbitrand numai contra lor si provocandu-i atat pe jucatori cat si pe spectatori.Acest neagu este o rusine pt arbitrajul prahovean,la azil cu el!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand echipa nu merge , arbitrul e vinovat , nu? De ce de fiecare data se pune presiune pe arbitrii la Brebu ? Priveste problema dintr-un punct de vedere obiectiv. De ce e enervant Neagu ? Pentru ca echipele gazda asteapta acel 5% de pe vremea lui Ceausescu.

      Ștergere
  5. Victor Dragan fotbalist???asta e glumă sfârsitului de an.Baiatul asta a încercat sa practice sportul rege,dar a fost departe rau de fenomen.El săracul,a confundat toata viata tibiile adversarilor cu ulucile de la gard.A auzit si el acum 25 de ani gălăgie pe terenul din comuna si a avut o revelatie:s-a făcut jucător de fotbal.Pacat ca nu i.a spus nimeni ca toporul si coasa se lasă la intrarea în stadion.Si uite asa a ajuns Victor Dragan alias Ticalaie vedeta la el in comuna

    RăspundețiȘtergere
  6. Un oarecare care și.a bătut joc de o echipa si de o comunitate care nu o are la suflet de mulți ani nu numai de acum a ieșit în ca de fiecare data în evidenta un exemplu elocvent fiind meciul de acum 2 ani când la o lovitura fixa a Boldesti ului tușierul după partea dreapta Geambasu Ciprian a ridicat offisde și el a zis ca lase steagul jos ca sa valideze golul!!!și colac peste pupăză a fost delegat din nou la același meci unde a făcut praf toate deciziile,echipa din Boldesti având 2 ocazii dintre care un penalty și echipei din Brebu refuzând 3 penaltiuri!În plus de ăsta la fiecare decizie a dansului împotriva echipei gazda o lua cu zâmbetul lui arogant spre tribuna ca și cum le.ar spune eu sunt șeful vostru!a iritat publicul pătimaș din Brebu care oricum își va susține în continuare echipa indiferent de deciziile luate dar asteptam și deciziile care s.au luat împotriva arbitrilor care au fost agresati,dar au și agresat la rândul lor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oricum Neagu și Chiobasu sau cum îl cheamă o sa fie recuzat definitiv de aceste specimene mincinoase!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mor caii când vor câinii și oricum la Brebu indiferent de situație activitatea fotbalistica va continua și încă ceva BREBU va rămâne un pilon important în Liga A Prahova de 11 ani de zile sa moara dușmanii! Suporterii nostrii o sa ne susțină condiționat orinde vom juca!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru cultura anonimului de la 21:54:centralul poate trece peste decizia tusierului daca este eronata.La meciul la care faci referire nu a fost nici pe departe un arbitraj potrivnic voua,dar cum sublinia si un interlocutor,voi la Brebu asa ati fost învățați, sa fie lasat jocul mai dur,sa vi se dea 5% si sa puneti presiune pe arbitrii.Stiati bine ca Neagu nu accepta asa ceva si orice ati spune despre el,ca e arogant,ca e ranchiunos etc.nu puteți spune ca nu e corect.Altfel spus,cand il aveti arbitru in deplasare va convine,cand il aveti acasa mustaciti.Dar nu vad nicio pozitie oficială din partea clubului pe acest site.Ca si încheiere,ca va convine sau nu,asa ati jucat mereu voi acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba dar tu cn esti de stii tu cum ne-a arbitrat neagu acum 3 ani cu boldestiul.

      Ștergere
  10. Toată lumea reclama furia gazdelor dar nimeni nu spune ca arbitrul central împreună cu asistent 2 Chiobasu după meci au sărit la bătaie lovind un bătrân de 77 ani și alții se fac !!victime când de fapt sunt derbedei!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pt echipa din Brebu sa luat cele mai drastice masuri care puteau sa le ia cei de jaf prahova sa urmărim ca nici la liga C nu se iau asemenea masuri pt fapte mult mai grave rușine sa va fie sau va amenințat și p voi dl neagu îo ut?

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu o intrebare dar vreau un rasp sincer de la cei implicati in fotbalul judetean: exista in fotbalul nostru judetean un arbitru mai arogant si nesimtit ca acest individ neagu care a ajuns arbitru stiti unii dintre voi cu ajutorul cui ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ajutorul cui ? Hai spune , nu te abtine . Chiar sunt curios sa vad ce perle iti ies pe gura , daca cunosteai situatia nu cred ca acest comentariu isi avea rostul. Promovarile la liga a III a si respectiv a doua cum le motivezi ? Nu va mai atacati singuri , ca nu aveti habar nici pe ce lume traiti . Pacat ca Ionut nu da importanta acestor atacuri , dar ma gandesc ca ar fii bine sa va spun eu mai multe daca voi sunteti prost informati .

      Ștergere
  13. Neagu e un monument de nesimtire iar fi-su il urmeaza cu brio! Acest copil care este total paralel cu arbitrajul a fost promovat mai ceva ca pe timpul comunismului, nu e posibil ca acest asa zis arbitru sa fie delegat in 3 etape din 4 consecutive numai la meciurile unei echipe. Trebuie sa dispara odata acest Neagu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru " prietenii nostri anonimi " anonimi din toate punctele de vedere din partea mea un lucru va spun : nu mor caii cand vor cainii...stati cuminti carcotasilor ca echipa asta aici va ramane in liga a 4 a ca vreti voi sau nu vreti, de noi nu scapati si pt mine unul ce scrieti voi de echipa e egal cu zero nulitatilor...Pt cultura voastra generala suntem echipa cu cel mai mic buget din serie ( de ex. Ceptur a are buget dublu ) si sa tot avem vreo 11 ani consecutivi pe aici asa ca ma repet ciocul mic ANONIMILOR. Decat sa comm pe aici faceti si voi ceva pt fotbalul judetean. In incheiere pt pasaricile astea care comm de Dragan Victor daca sunteti barbati da-ti-va numele cand vb despre el nu anonimi pasaricilor. PANA OCTAVIAN.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce treaba are faptul ca sunteti de 11 ani la liga a cu faptul că aveti comportamentul asta huliganic acasa Pana Octavian?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat pt mine personal e un lucru regretabil ce s-a intamplat si cel mai mult imi pare rau pt cei de la Boldesti pt ca ei nu aveau nicio vina. Dar credeti ca tot ce s-a petrecut a fost intamplator ??? Cand spun ca avem vreo 11 pe aici vreau sa se inteleaga ca noi conducerea chiar ne chinuim sa stam pe aici cu banii astia si din acest aspect nu acceptam nici sa fim batjocura unora...eu personal vreau un arbitraj corect nu sa fim luati peste picior sau sa ni sa rada asa in fata ca noi ii platim pe ei nu invers.PANA OCTAVIAN

      Ștergere
  16. totul porneste de la seful arbitrilor coruptul diaconu

    RăspundețiȘtergere
  17. După mintea odihnita a lui Pana Octavian,toti care scriem pe acest site suntem nebuni.Si daca te fura Neagu cu toate ca nu avea nici un interes (poate ne spui tu care era interesul lui Neagu la meciul asta)asa se procedează omule?

    RăspundețiȘtergere
  18. Toată lumea știe că la Brebu se joacă altfel!Una e să fii o echipă artagoasa, agresivă, la limita regulamentului și altceva sunt excesele unor conducători, antrenor sau ale unor jucători (mereu aceeași )!Istericalele, injuriile și comportamentul huliganic nu au ce să caute pe un teren de sport. Păcat, Brebu are echipă, joacă fotbal și ar trebui să se delimiteze de cei care îi trag în jos. Chiar și de cel care poartă uniforma de polițist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram sa vedem ca avem atatea persoane interesate de echipa noastra,va asteptam in continuare la meciuri si de ce nu,daca prindeti putin curaj,sa ne spuneți in fata obiectiile voastre.dar e mai simplu pt voi sa rămâneți niste anonimi asa cum sunteti si in viata de zi cu zi,nu?aici aveti si voi sansa sa purtati un dialog,cu siguranță sunteți niste NIMENI,frustrati,limitati din toate punctele de vedere😉va salutam ,,fanii,, nostri!

      Ștergere
    2. Dupa cum vad si tu esti un NIMENI,frustat si limitat adica un anonim.

      Ștergere
    3. 11ani chinuiti in liga A.Anul acesta cu primele cinci clasate ati luat 20 de goluri si ati dat unul singur.In vara ati refuzat sa jucati cu Petrolul in cupa sa nu va faceti de ras.Sunt. echipe cu buget mai mic ca cel de la Brebu,daca nu aveti bani renuntati.Nu mai injurati,scuipati,intimidati si bateti arbitrii,adversarii etc Am fost la Banesti,la Cornu si Breaza si nu se intampla asa ceva Mihai Campina.

      Ștergere
    4. 11ani chinuiti in liga A.Anul acesta cu primele cinci clasate ati luat 20 de goluri si ati dat unul singur.In vara ati refuzat sa jucati cu Petrolul in cupa sa nu va faceti de ras.Sunt. echipe cu buget mai mic ca cel de la Brebu,daca nu aveti bani renuntati.Nu mai injurati,scuipati,intimidati si bateti arbitrii,adversarii etc Am fost la Banesti,la Cornu si Breaza si nu se intampla asa ceva Mihai Campina.

      Ștergere
    5. Mihai zero campina...limba romana in primul rand : arbitri cu un singur "i". Adevarul e ca ne-am facut de ras cu petrolul in campionat...vezi rezultate retur www.frf.ajf.ph.2016-2017. Asa ca ciocu mic ca nu am auzit de tn. Si apropo Campina in ce liga are echipa.

      Ștergere
    6. ai vorbit cand trebuia sa taci:)) in situatia asta se poate scrie si cu doi i, da e greu la voi cu romana asta, ca nu e cu bataie :)) si daca te lauzi cu un punct pe islazul ala de teren...la fel ca aia de la breaza...daca va prindea petrolul pe un teren decent va juca in picioare :))) de ce nu v ati prezentat la cupa daca tot aveti fotbalul in sange asa? va era frica ca datorita guritei mari a lui fi-sul lu melcu risca sa fie putin calarit de 10-15 din peluza de la petrolul de se potolea de tot? si apropo, cand voi jucati la categoria taranoaia campina avea 2 echipe la liga 3 asa ca mucles

      Ștergere
    7. No name ciocu mic zeroule...daca nu esti pasarica si vb tu de bogdan dumitru da-ti numele ...asa tot zero esti . Stai acolo la campina cuminte ca aveti derby cu as romanesti.

      Ștergere
    8. si tu ce esti? un zero la fel ca si mine :)) bine ca ai tu derby cu coada izvorului si magura trestioara, profesionalismul innascut te caracterizeaza :))

      Ștergere
  19. Macel au facut(nefiind prima data) jucatorii si conducatorii echipei Brebu domnule Alexandru,comisia de disciplina a. AJF ului Prahova a sanctionat derapajele si nenorocirile care se imtampla de ani de zile la Brebu,nu incercati prin titlul articolului sa aruncati vina in alta directie.Sa inteleg ca sunteti deacord cu bataile, jicnirile, intimidarile care au loc pe terenurile de fotbal in special la Brebu????????.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati inteles gresit! Iar daca ati mai fi ibtrat vreodata pe acest blog, ati fi avut raspunsul la intrebari!

      Ștergere
    2. Alooooo limba romana : JIGNIRILE. Rusinicaaaa

      Ștergere
  20. Indiferent de cine v-a arbitrat, aceleași ieșiri huliganice și grotești ați avut. Nu aveți scuze.

    RăspundețiȘtergere
  21. Hai ca a iesit la rampă celalalt gladiator de la Brebu:Dumitru Bogdan.Ti-a scris taticu'textul Bogdanele?Despre dansul vorbesc oaspeții la Brebu ca are aceleasi apucături ca ale tale peste gard?

    RăspundețiȘtergere
  22. CIOBANI A TI FOST, CIOBANI RAMANETI !

    RăspundețiȘtergere