joi, 26 septembrie 2019

GRC Câmpina a continuat seria activităților din proiectul ”Promovarea ramurilor de sport natație, baschet, tenis în rândul tinerilor” cu o competiție de minibaschet

În perioada august - octombrie anul acesta, Asociația Club Sportiv GRC Câmpina derulează numeroase activități sportive și recreative, care fac parte din proiectul ”Promovarea ramurilor de sport natația, baschet, tenis în rândul tinerilor”, proiect care este susținut de Primăria Câmpina, cu fonduri nerambursabile.
Astfel, miercuri, 25 septembrie, la sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a avut loc o competiție de minibaschet în cadrul acestui proiect mai larg, competiția derulându-se sub atenta supraveghere a profesorilor Mihai Dochia și Cătălin Botoacă. Au fost prezenți pste 40 de copii (fete și băieți), de la cluburile CS Câmpina (antrenori Cristina Potgieter și Liviu Dochia) și GRC Câmpina (antrenor Mihai Dochia). Timp de aproximativ două ore, micii baschetbaliști de la cele două cluburi s-au luptat cu ambiția și pasiunea specifice vârstei lor, în fața foarte multor părinți, rude și prieteni veniți să-i vadă și să-i susțină cu mari emoții. A rezultat un adevărat festival baschetbalistic din partea sportivilor celor două cluburi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu