miercuri, 4 septembrie 2019

Liga A, etapa a 4-a. Avancronici

Liga A a ajuns în fața etapei a patra, care ste programată în acest week-end, de vineri upă-amiază până duminică dimineață. Derby-ul rundei par a fi la Plopeni, acolo unde se întâșnesc două dintre formațiile cu cele mai vechi ștate în eșaloanele naționale, CSO Plopeni și Petrolistul Boldești. Programul acestei etapei cu scurte avancronici - campinatv.ro/sport.

3 comentarii:

  1. Taranusii de la C C Izvor unde va sunt punctele cu Plopeniul ,,tu mare delegat,,REMUSCHI LA CAZAN" ,nu mai te bati cu pumnul in piept ca la voi se joaca numai pe bune fara falsuri ..fara dublulegitimati..sau acum esti mut Cu Strejnic unde merg punctele ,nici acolo nu ati rezistat fara sa falsificati ceva....TARANUSILOR..locul vostru este maxim la liga C ,acolo se fac astfel de falsuri

    RăspundețiȘtergere
  2. Falsuri se fac la toate ligile din cadrul AJF PRAHOVA!!!! Cum va puteti explica faptul că in Prahova sunt peste 120 de echipe inscrise in cele 4 ligi!???? De unde atati JUCATORI dacă nu din judetele vecine???? ȘI TOATE ACESTE LUCRURI SE INTAMPLA CU SPRIJINUL NEPRECUPETIT AL LUI crangasu, negoita, achimescu!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Falsuri se fac la toate ligile din cadrul AJF PRAHOVA!!!! Cum va puteti explica faptul că in Prahova sunt peste 120 de echipe inscrise in cele 4 ligi!???? De unde atati JUCATORI dacă nu din judetele vecine???? ȘI TOATE ACESTE LUCRURI SE INTAMPLA CU SPRIJINUL NEPRECUPETIT AL LUI crangasu, negoita, achimescu!!!!!

    RăspundețiȘtergere