duminică, 15 septembrie 2019

Liga B. Prahova Nedelea - Triumf Poiana Câmpina 3-4

Triumf Poiana Câmpina a reușit un nou... triumf, în deplasare, la Nedelea, în fața unei echipe cu pretenții de promovare, Prahova Nedelea. Jocul a început în favoarea gazdelor, după numai 30-40 de secunde, arbitrul Ovidiu Oprea dictând penalty la o fază la care mingea i-a fost trimisă în mână lui Mosor de la mică distanță. În ciuda avantajului obținut după transformarea loviturii de pedeapsă din primul minut, poienarii au reușit o evoluție excepție, înscriind până la pauză de nu mai puțin de patru ori, prin Dasa, Bunea (2) și Mosor. La 4-1 pentru poienari la pauză, lumea a cam început să plece de la teren, astfel că din aproximativ 300 de spectatori prezenți la startul jocului, au mai rămas doar cele câteva zeci care au însoțit echipa din Poiana Câmpina. Ceea ce s-a întâmplat după pauză aproape că nu a mai contat, gazdele reușind să înscrie de două ori, dar fără a lăsa impresia că pot pune în vreun moment în pericol victoria echipei din Poiana Câmpina.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în tern pentru Triumf următorul ”11”: Stoica - L. Ion, Mosor, Burchi, Ilia, Bunea, Micuță, Gheorghe, Dasa, Rada, Neagoe. Au mai jucat: Vasilache, Iordache și Cojocaru.
Etapa viitoare, duminică, 22 septembrie, de la ora 11.00, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe stadionul ”Fortuna” formația Avântul Măgureni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu