duminică, 22 septembrie 2019

Liga B. Triumf Poiana Câmpina - Avântul Măgureni 4-2

A patra victorie consecutivă în campionat pentru Triumf Poiana Câmpina, o formație căreia nu i-a fost tăiat avântul spre primul loc nici măcar de... Avântul Măgureni. Gazdele au dominat meciul de la un capăt la celălalt, reușind să învingă și să rămână una dintre puținele formații din județ fără înfrângere, în vreme ce oaspeții au părut mai mult puse pe harță și pe proteste și voceiferări la adresa arbitrajului brigăzii conduse de Gabriel Piciu. După ce lovitura de începoere a meciului a fost dată de Gabriel Tismăcaru, un fost fotbalist cunoscut din perioada de glorie a echipei Poiana Câmpina, elevii lui Valentin Bunea au marcat de nu mai puțin de patru ori, prin L. Ion (gol de generic TV, șut în vinclu de la 30 metri), Gheorghe (2) și Marin, în plus ratând și o lovitură de pedeapsă, prin Ilia, în minutul 45, la scorul de 3-1.
Triumf Poiana Câmpina a aliniat următorul ”11”: Popescu - Mosor, Burchi, L. Ion, Bica, Marin, Bunea, Dasa, Rada, Neagoe și Gheorghe, iar pe parcursul jocului au mai intrat Ilia, Iacob, Vasilache și Panac.
Etapa viitoare, Trumf Poiana Câmpina va juca în deplasare la Cocorăștii Mislii, cu Stejarul Goruna, partida fiind programată duminică, 29 septembrie, la ora 13.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu